Boodschappenconsult

BoodschappenconsultKent u dat? U bent bezig met de boodschappen en u wil graag weten of het product dat u in het winkelwagentje wil leggen ook daadwerkelijk veilig is voor u als allergie-patiënt. Of misschien bent u net gestart met het glutenvrije dieet, maar raakt in de war van alle vermeldingen op een etiket. Is het nu glutenvrij of niet? Wellicht wilt u gewoon gezond eten met bijvoorbeeld niet te veel suikers. Maar ja, waar kijk je dan naar op de verpakking? Bij Compleat Coaching kunt u terecht voor een boodschappenconsult.

 

Werkwijze

We beginnen bij u thuis waar ik u het ‘etiketten lezen’ uitleg. Wat vertelt de ingrediëntendeclaratie precies en waar vind u de allergenen-informatie. En hoe leest u de voedingswaardedeclaratie: wat levert het product daadwerkelijk aan calorieën en voedingsstoffen. Dit zal ik doen aan de hand van enkele producten die u dagelijks gebruikt. Zo krijgt u direct een beeld van de producten die u gewend bent te gebruiken: zijn deze verantwoord of niet. Vervolgens gaan we samen naar de supermarkt en begeleid ik u in het maken van de juiste keuze.

Na het consult zult u met meer vertrouwen uw boodschappen kunnen doen. Ook heeft u meer inzicht wat voor u een verantwoorde en veilige keuze is.