Dieetadvies

Bij Compleat Coaching kunt u terecht voor dieetadvies op verschillende gebieden:

Met  15 jaar ervaring als ziekenhuis-diëtist kan ik u uitstekend begeleiden bij het gewenste dieet. Het mooie van werken in een algemeen ziekenhuis is dat je naast je eigen specialisatie toch de nodige andere ziektebeelden ziet, waardoor je allround inzetbaar blijft. U kunt dus ook bij mij terecht voor dieetadvies bij andere ziektebeelden (denk bijvoorbeeld aan diabetes, ondervoeding en overgewicht).

Werkwijze

Tijdens het intake gesprek bespreken we uw hulpvraag. U kunt met of zonder een verwijzing/consultaanvraag van de (huis)arts bij mij terecht . Heeft u geen verwijzing dan neem ik tijdens het intakegesprek een screening af, waarna ik kan bepalen of het veilig is om u verder te begeleiden.

Tijdens het intake gesprek bespreek ik ook met u hoeveel consulten u ongeveer nodig heeft om bij het einddoel te komen. Het einddoel zal in het eerste consult duidelijk worden. Belangrijk is dat de lat niet te hoog ligt en dat u ná het gehele traject op eigen krachten dit doel kan vasthouden.  Daarom bied ik tijdens het begeleidingstraject uitgebreid aandacht aan gedragsverandering en terugvalpreventie. Hiermee krijgt u de juiste handreikingen om het einddoel te bereiken en vol te houden.