Bianca Hermans

Training & Coaching

– onderdeel van Compleat Coaching

Bianca Hermans training en coaching

Voor bedrijven, MKB, ZZP-ers, verenigingen en stichtingen bied ik de volgende diensten aan:

BiancaHermans-Eetgedragstherapeut-CoeliakieCoach-MentalCoach-OVeRmethode-eetgedragstherapie-dieetadvies-coaching

Coaching

Als ZorgBalans coach bied ik 1:1 coachtrajecten aan, speciaal voor zorgprofessionals. We gaan samen aan de slag voor meer balans tussen werk en privéleven. Zodat jouw werkbalans en energielevel meer op 1 lijn komen. Wat jouw werkplezier die welverdiende boost geeft!

Bianca-Hermans-Coaching-Training

Training

Je doet je werk met veel passie. Maar toch loop je soms vast. Je kan je vinger er niet precies opleggen, maar het geeft je wel veel frustratie en energieverlies. Voor professionals geef ik trainingen op het gebied van NLP en ACT, o.a. gericht op werken in het moment en werken met weerstand. Ook supervisie is mogelijk.

Coeliakie

Spreker & Schrijver

(Bijna) niets is leuker dan spreken en schrijven over je passie. Dit doe ik dan ook veel en graag. Voor (patiënten)verenigingen, netwerken en bedrijven geef ik workshops, lezingen en schrijf ik blogs en artikelen. Onderwerpen kunnen zijn: ACT, NLP, leven met PDS, leven met Coeliakie, beperkend eetgedrag en alles over Werkbalans.

Manon
Manon
Heel waardevolle coaching voor bedrijfskeuzes en je persoonlijke mindset
Lees verder
"Doordat ik als zelfstandig diëtist toch veel alleen werk, is het heel fijn om te kunnen sparren over beslissingen en ideeën met Bianca. Doordat zij ook een hele goede coach is, heeft zij mij juist ook veel verder geholpen met betrekking tot belemmerende gedachten, het indelen van een evenwichtige werkweek en het accepteren dat het ook oké is als ik een keer een uurtje voor mezelf neem. Kortom, heel waardevolle coaching voor bedrijfskeuzes en je persoonlijke mindset."
Marjolein
Marjolein
Een waardevolle spiegel
Lees verder
"Heel fijn hoe jij met mij en behulp van ACT een stukje mee hebt gelopen in mijn proces. Een waardevolle spiegel, het visueel maken van mijn gedrag en fijne tools gekregen om weer dichterbij mijn kern te komen en te blijven. Het diëtistenvak wordt nu weer leuk. Veel dank voor je coaching en blijf vooral collega diëtisten inspireren, coachen met al het moois dat je in je hebt!"
Danny
Danny
Oordeelloos en flexibel
Lees verder
"Bianca is een hele prettige coach die goed luistert en geen oordelen geeft. Ze heeft een duidelijk plan voor de coaching sessies, maar schuift dit net zo makkelijk aan de kant als er op dat moment iets anders nodig is. Ik ben heel tevreden en merk duidelijk vooruitgang en nieuwe inzichten."
Anne
Anne
Mentaal een ander mens
Lees verder
"Bianca Hermans geeft geduldig en duidelijk uitleg en heeft een goed luisterend oor. Toont veel begrip voor mijn situatie en kan zo goed doorvragen, zodat je jezelf beter kan begrijpen. Zij heeft mij veel inzicht gegeven op mijn kwaliteiten en mijn valkuilen. Ik ben deze coach meer dan dankbaar voor de gesprekken en adviezen!"
Previous
Next

Samen aan de slag?

Tijdens een vrijblijvende intake nemen we door waar jij naar toe wilt, wat jij nodig hebt en maken we samen een plan van aanpak.
Deze kennismaking kan via beveiligd beeldbellen of telefonisch. Klik op onderstaande knop, mail naar info@compleat-coaching.nl
of ben naar 06-14 89 20 87.
BiancaHermans-Eetgedragstherapeut-CoeliakieCoach-MentalCoach-OVeRmethode-eetgedragstherapie-dieetadvies-coaching

Geen bedrijf, maar particulier?

Ook voor particulieren bied ik diverse diensten aan, zoals gedragstherapie, mental coaching en gespecialiseerd dieetadvies. Deze gecombineerde behandeling is geschikt bij worstelingen in het leven met PDS, Coeliakie en/of overgewicht en beperkend eetgedrag. Klik op het logo van Compleat Coaching voor meer informatie.

Ontvang nu het Compleat eBook Pakket GRATIS!

Bij inschrijving op de nieuwsbrief ontvang je de eBooks In 3 stappen Loskomen van Frustraties, De Buikpijn Checklist en de Gesprekshulp bij Werk en Buikklachten direct in je mailbox.

Compleat ebook pakket