Compleat
Consultancy

Zakelijk
Blog-BiancaHermans-Eetgedragstherapeut-CoeliakieCoach-MentalCoach-OVeRmethode-eetgedragstherapie-dieetadvies-coaching

NIEUW: De Diëtisten Coach

Te zware administratie-last, moeizaam contact met verwijzers en verzekeraars, overvolle spreekuren of werklijsten, (te) veel overleggen, lastige casussen, privé-werk balans uit verhouding. Zomaar wat punten waar je als diëtist dagelijks mee te maken kan hebben. Of je nu (startende) ondernemer bent of in loondienst bent. 

Als diëtist heb ik het allemaal meegemaakt en weet ik als de beste wat dit met je kan doen. Niet voor niets ligt ook bij diëtisten een burn-out vaak op de loer, want door de druk en vermoeidheid raak je mentaal en lichamelijk uit balans. Doe je nog wel wat bij je past, waar je passie ligt? Doe je nog wel wat écht belangrijk voor je is?

Om burn-out te voorkomen en omdat ik jou als diëtist weer in je kracht wil zetten, bied ik coachingssessies en -trajecten speciaal voor diëtisten. Samen werken we aan meer balans tussen werk en jouw privéleven. Zodat jouw werkbalans en energielevel meer op 1 lijn komen. En zodat jou werkplezier weer die welverdiende boost krijgt. 

Zit je niet lekker in je ‘diëtisten-vel’? En wil jij als diëtist meer in je kracht staan of je coaching skills verfijnen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake via info@compleat-coaching.nl. 

Bedrijfscoach

Trajecten speciaal voor jou

Ik werk veel én met succes met onderstaande trajecten. Maar losse sessies is ook een optie. Wil jij even overleggen wat het beste bij jou past, plan dan hieronder een vrijblijvende kennismakingsintake.

Compleat Werkbalans-traject

Je werkbalans is zoek. Het werkplezier wordt steeds wat minder. Je energiepeil daalt tot een nieuw dieptepunt. Er moet iets veranderen.

Je bent dit werk begonnen vanuit een bepaalde missie, een passie. Maar die lijkt verloren te raken tussen alle regeltjes, deadlines, administratie, overleggen, noem maar op.

Ben jij nog wel aan het doen wat je energie geeft? Doe je nog wel wat écht belangrijk voor je is?

Tijdens dit traject gaan we weer terug naar de kern. Wat geeft jou werkplezier? Hoe kan je weer balans creëren in je werk, maar ook tussen werk en jouw privéleven.

Het traject omvat:

 • Vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten
 • Startsessie van 60-75 minuten
 • 7 x Vervolgsessie van 45-60 minuten (incl. optie wandelcoaching)
 • Tussentijds onbeperkt vragen beantwoord krijgen via email of whatsapp
 • Diverse pdf-werkbladen en andere materialen, passend bij het thema waaraan we werken

Investering: € 749,- (vrijgesteld van BTW, betalen in 2 termijnen is mogelijk zonder extra kosten)

 
Compleat Werkbalans Lite-traject

Je bent al belangrijke stappen aan het zetten. Je hebt steeds meer overzicht in wat werkt voor jou, qua werkplezier, qua werk-privé balans, qua planning. Maar toch scheurt er nog iets. Je blijft tegen die hardnekkige overtuiging aanlopen, die zorgt dat je net niet die ene belangrijke stap kan zetten. Je wilt zo graag verder, maar onbewust houd je jezelf tegen.

Ben jij bereid jezelf in de spiegel aan te kijken en aan de slag te gaan met die belemmerende overtuiging? Wil jij doorgroeien tot de professioneel waarvan je wéét dat die in je zit? Wil je kunnen doen wat écht belangrijk voor je is?
Zet dan nu die belangrijke volgende stap!

Het traject omvat:

 • Vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten
 • Startsessie van 60-75 minuten
 • 3 x Vervolgsessie van 45-60 minuten (incl. optie wandelcoaching)
 • Tussentijds onbeperkt vragen beantwoord krijgen via email of whatsapp
 • Diverse pdf-werkbladen en andere materialen, passend bij het thema waaraan we werken

Investering: € 399,- (vrijgesteld van BTW, betalen in 2 termijnen is mogelijk zonder extra kosten)

TIP!

Dit laatste traject is een waardevolle aanvulling op het 1-op-1 coachingstraject van Visibilitas. Dit coachtraject, begeleidt door Helena smit, is speciaal voor paramedici met een eigen praktijk die klaar zijn om slimmer te werken met meer rust en vrijheid in hun agenda en hun hoofd. Merk jij tijdens dit traject dat je vastloopt door bepaalde overtuigingen? Boek dan aanvullend het Compleat Werkbalans Lite-traject en ga aan de slag met het héle plaatje voor meer rust en vrijheid in je agenda en hoofd.  

Meer informatie over het traject van Visibilitas vind je HIER

Compleat Consultancy: Bedrijfscoach en -diëtist

Harde feiten rond werken en een gezonde leefstijl

1 op de 6 medewerkers heeft last van burn-outklachten.
Medewerkers met overgewicht hebben 2,5 dag per jaar meer ziekteverzuim dan een medewerker met een gezond gewicht. Is er sprake van obesitas (ernstig overgewicht) dan ligt het verzuim nog hoger (11,7 dagen meer per jaar).
Nederland telt 10 miljoen chronisch zieken, aldus het RIVM in 2019 al. Goede voeding vormt een belangrijk onderdeel van de preventie en zorg voor patiënten met chronische ziekten.
Gezonde medewerkers hebben een hogere productiviteit. Als de productiviteit door gezonde voeding en leefstijl al met 1% toeneemt, dan levert dat het landelijk bedrijfsleven in totaal €6 miljard op.

(bron: CBS en ministerie van Volksgezondheid en Zorg)

Dit zijn enkele harde feiten welke het belang van gezonde voeding en leefstijl duidelijk illustreren.

Meer productiviteit, minder ziekteverzuim en een positieve sfeer op de werkvloer?
Compleat Consultancy helpt hierbij met maatwerk trajecten als bedrijfscoach, in (eet)gedragstherapie en dieetadvies gericht op onder andere:

 • preventie van (chronische) ziekte en burn-out
 • ondersteuning bij (chronische) ziekte en burn-out
 • terugval bij (chronische) ziekte en burn-out
 • re-integratie in de organisatie

Met als doel: optimale gezondheid voor topprestaties op de werkvloer!

Voordelen van Compleat Consultancy als bedrijfscoach en -diëtist:

 • fiscaal aftrekbare kosten;
 • onafhankelijk van bedrijfsomvang;
 • flexibiliteit in afspraakmogelijkheden (op werklocatie of thuis bij de medewerker);
 • maatwerk per medewerker;
 • complete begeleiding in één: coaching bij diverse leefstijlactiviteiten (zoals meer bewegen, stoppen met roken en omgaan met stress en vermoeidheid), (eet)gedragstherapie en dieetadvies bij bijvoorbeeld gewichtsproblematiek en chronische ziekten.
Bedrijfscoach

Compleat Consultancy als bedrijfscoach inhuren

Compleat Consultancy biedt begeleiding aan in de vorm van een traject of in losse sessies. Wil je meer informatie over wat Compleat Coaching voor jouw organisatie kan betekenen en wat de tarieven zijn? Neem dan contact op via info@compleat-coaching.nl of bel op werkdagen naar 06-14 89 20 87.

Ontvang nu de eBooks GRATIS!

Bij inschrijving op de nieuwsbrief ontvang je de eBooks In 3 stappen Loskomen van Frustraties en De Buikpijn Checklist direct in je mailbox.

ebooks