Compleat
Consultancy

Zakelijk
Blog-BiancaHermans-Eetgedragstherapeut-CoeliakieCoach-MentalCoach-OVeRmethode-eetgedragstherapie-dieetadvies-coaching

Harde feiten rond werken en een gezonde leefstijl

1 op de 6 medewerkers heeft last van burn-outklachten.
Medewerkers met overgewicht hebben 2,5 dag per jaar meer ziekteverzuim dan een medewerker met een gezond gewicht. Is er sprake van obesitas (ernstig overgewicht) dan ligt het verzuim nog hoger (11,7 dagen meer per jaar).
Nederland telt 10 miljoen chronisch zieken, aldus het RIVM in 2019. Goede voeding vormt een belangrijk onderdeel van de preventie en zorg voor patiënten met chronische ziekten.
Gezonde medewerkers hebben een hogere productiviteit. Als de productiviteit door gezonde voeding en leefstijl al met 1% toeneemt, dan levert dat het landelijk bedrijfsleven in totaal €6 miljard op.

(bron: CBS en ministerie van Volksgezondheid en Zorg)

Dit zijn enkele harde feiten welke het belang van gezonde voeding en leefstijl duidelijk illustreren.

Meer productiviteit, minder ziekteverzuim en een positieve sfeer op de werkvloer?
Compleat Consultancy helpt hierbij met maatwerk trajecten als bedrijfscoach, in (eet)gedragstherapie en dieetadvies gericht op onder andere:

  • preventie van (chronische) ziekte en burn-out
  • ondersteuning bij (chronische) ziekte en burn-out
  • terugval bij (chronische) ziekte en burn-out
  • re-integratie in de organisatie

Met als doel: optimale gezondheid voor topprestaties op de werkvloer!

Voordelen van Compleat Consultancy als bedrijfscoach en -diëtist:

  • fiscaal aftrekbare kosten;
  • onafhankelijk van bedrijfsomvang;
  • flexibiliteit in afspraakmogelijkheden (op werklocatie of thuis bij de medewerker);
  • maatwerk per medewerker;
  • complete begeleiding in één: coaching bij diverse leefstijlactiviteiten (zoals meer bewegen, stoppen met roken en omgaan met stress en vermoeidheid), (eet)gedragstherapie en dieetadvies bij bijvoorbeeld gewichtsproblematiek en chronische ziekten.
Bedrijfscoach

Compleat Consultancy als bedrijfscoach inhuren

Compleat Consultancy biedt begeleiding aan in de vorm van een traject of in losse sessies. Wil je meer informatie over wat Compleat Coaching voor jouw organisatie kan betekenen en wat de tarieven zijn? Neem dan contact op via info@compleat-coaching.nl of bel op werkdagen naar 06-14 89 20 87.

NIEUW: Dé coach voor diëtisten

Te zware administratie-last, moeizaam contact met verwijzers en verzekeraars, overvolle spreekuren of werklijsten, (te) veel overleggen, lastige casussen, privé-werk balans uit verhouding. Zomaar wat punten waar je als diëtist dagelijks mee te maken kan hebben. Of je nu (startende) ondernemer bent of in loondienst bent. 

Als diëtist heb ik het allemaal meegemaakt en weet ik als de beste wat dit met je kan doen. Niet voor niets ligt ook bij diëtisten een burn-out vaak op de loer, want door de druk en vermoeidheid raak je mentaal en lichamelijk uit balans. Doe je nog wel wat bij je past, waar je passie ligt? 

Om burn-out te voorkomen en omdat ik jou als diëtist weer in je kracht wil zetten, ben ik gestart met coachingssessies en -trajecten speciaal voor diëtisten. Samen werken we aan meer balans tussen werk en jouw privéleven. 

Zit je niet lekker in je ‘diëtisten-vel’? En wil jij als diëtist meer in je kracht staan of je coaching skills verfijnen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake via info@compleat-coaching.nl. 

Bedrijfscoach