Coaching

Zakelijk
Blog-BiancaHermans-Eetgedragstherapeut-CoeliakieCoach-MentalCoach-OVeRmethode-eetgedragstherapie-dieetadvies-coaching

De ZorgBalans Coach

Te zware administratie-last, moeizaam contact met verwijzers en verzekeraars, overvolle spreekuren of werklijsten, (te) veel overleggen, lastige casussen, privé-werk balans uit verhouding. Zomaar wat punten waar je als zorgprofessional dagelijks mee te maken kan hebben. Of je nu (startende) ondernemer bent of in loondienst bent. 

Als paramedisch diëtist heb ik het allemaal meegemaakt en weet ik als de beste wat dit met je kan doen. Niet voor niets ligt bij voor zorgprofessionals een burn-out vaak op de loer, want door de druk en vermoeidheid raak je mentaal en lichamelijk uit balans. Doe je nog wel wat bij je past, waar je passie ligt? Doe je nog wel wat écht belangrijk voor je is?

Om burn-out te voorkomen en omdat ik jou als ZorgBalans coach weer in je kracht wil zetten, bied ik coachtrajecten speciaal voor zorgprofessionals. Samen werken we aan meer balans tussen werk en jouw privéleven. Zodat jouw werkbalans en energielevel meer op 1 lijn komen. En zodat jouw werkplezier weer die welverdiende boost krijgt. 

Zit je niet lekker in je ‘werk-vel’? En wil jij als zorgprofessional meer in je kracht staan of je coaching skills verfijnen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake via info@compleat-coaching.nl

Bedrijfscoach

Trajecten speciaal voor jou

Ik werk overwegend, én met succes, met onderstaande trajecten. Maar een op maat coachtraject hoort ook tot de mogelijkheden. Wil jij even overleggen welke het beste bij jou past, plan dan hieronder een vrijblijvende kennismakingsintake.

Compleat Werkbalans-traject

Je werkbalans is zoek. Het werkplezier wordt steeds wat minder. Je energiepeil daalt tot een nieuw dieptepunt. Er moet iets veranderen.

Je bent dit werk begonnen vanuit een bepaalde missie, een passie. Maar die lijkt verloren te raken tussen alle regeltjes, deadlines, administratie, overleggen, noem maar op.

Ben jij nog wel aan het doen wat je energie geeft? Doe je nog wel wat écht belangrijk voor je is?

Tijdens dit traject gaan we weer terug naar de kern. Wat geeft jou werkplezier? Hoe kan je weer balans creëren in je werk, maar ook tussen werk en jouw privéleven.

Het traject omvat:

 • Vrijblijvend Intakegesprek van 30-45 minuten
 • Diagnostische sessie van 60-75 minuten*, live in Voorhout of online
 • 6 x Vervolgsessie van 45-60 minuten*, live in Voorhout of online
 • Een vervolgsessie is ook mogelijke in de vorm van wandelcoaching
 • E-coaching bij tussentijdse vragen (via email, WhatsApp of Signal)
 • Spoedcall bij dringende vragen (reactie binnen 24 uur)
 • Energie-/-gedachtendagboek + evaluatie
 • Dynamisch OVR-werkboek voor meer overzicht rond alle jouw triggers en hulpbronnen
 • Relevante factsheets en documentatie rond stress, gedrag ed
 • Relevante mindset oefeningen
 • BONUS: eBook In 3 stappen Loskomen van Frustraties

Investering: € 849,- (vrijgesteld van BTW, betalen in 2 termijnen is mogelijk zonder extra kosten)

 
Compleat Werkbalans Lite-traject

Je bent al belangrijke stappen aan het zetten. Je hebt steeds meer overzicht in wat werkt voor jou, qua werkplezier, qua werk-privé balans, qua planning. Maar toch scheurt er nog iets. Je blijft tegen die hardnekkige overtuiging aanlopen, die zorgt dat je net niet die ene belangrijke stap kan zetten. Je wilt zo graag verder, maar onbewust houd je jezelf tegen.

Ben jij bereid jezelf in de spiegel aan te kijken en aan de slag te gaan met die belemmerende overtuiging? Wil jij doorgroeien tot de professioneel waarvan je wéét dat die in je zit? Wil je kunnen doen wat écht belangrijk voor je is?
Zet dan nu die belangrijke volgende stap!

Het traject omvat:

 • Vrijblijvende kennismakingsintake van 30-45 minuten
 • Eerste sessie van 60-75 minuten*
 • 3 x Vervolgconsult van 45-60 minuten (incl. optie wandelcoaching)*
 • E-coaching bij tussentijdse vragen (via email, WhatsApp of Signal)
 • Relevante factsheets en documentatie rond stress, gedrag ed
 • Relevante mindset oefeningen
 • BONUS: eBook In 3 stappen Loskomen van Frustraties

Investering: € 499,- (vrijgesteld van BTW, betalen in 2 termijnen is mogelijk zonder extra kosten)

TIP!

Dit laatste traject is een waardevolle aanvulling op het 1-op-1 coachingstraject van Visibilitas. Dit coachtraject, begeleidt door Helena Smit, is speciaal voor paramedici met een eigen praktijk die klaar zijn om slimmer te werken met meer rust en vrijheid in hun agenda en hun hoofd. Merk jij tijdens dit traject dat je vastloopt door bepaalde overtuigingen? Boek dan aanvullend het Compleat Werkbalans Lite-traject en ga aan de slag met het héle plaatje voor meer rust en vrijheid in je agenda en hoofd.  

Meer informatie over het traject van Visibilitas vind je HIER

Bedrijfscoach en -diëtist

Specialist op het gebied van werk en buikklachten

Van de 2 miljoen mensen met Prikkelbare Darm Syndroom in Nederland, heeft de 48% ook op het werk last van buikklachten. Dat is dus bijna 1 miljoen mensen.  Daarin zijn mensen met andere chronische darmaandoeningen niet eens meegeteld. Grote kans dus dat er werknemers in het bedrijf zijn, die dagelijks buikklachten ervaren op het werk. 

Voor de corona-periode waren buikklachten te grootste reden voor verzuim. Zelfs meer dan griep. Daar gaan we nu weer naar terug. Ook geeft werken met buikklachten een extra toename van stress en onzekerheid. Dit kan het functioneren ongewenst beïnvloeden, terwijl de motivatie van de medewerker wel optimaal is. Daarnaast bestaat er nog altijd een taboe op het bespreken van buikklachten. Ook op het werk. 

Dat alles maakt het zoeken naar oplossingen voor verzuim lastiger en doet het stresslevel bij de werknemer met buikklachten alleen maar stijgen. Terwijl de wens naar optimaal functioneren op een meer ontspannen manier, ondanks de buikklachten, duidelijk groot is. Dat kan anders! Dat moet anders!

Aanpak naar minder verzuim bij buikklachten

In een enquête op deze website is onderzoek gedaan naar de belemmeringen die de medewerker met buikklachten op het werk ervaart. ook is vraagt naar de behoeftes van die medewerker. Lees hier meer over de uitslagen van het onderzoek en welke belangrijke inzichten het heeft gegeven.

Bianca Hermans Training & Coaching is de brug tussen de werknemer met buikklachten en de werkgever. In groeps- of 1-op-1 trajecten kan vanuit het vitaliteitsbudget begeleiding op maat aangeboden worden. Gericht op het verminderen van en omgaan met buikklachten. Zodat verzuim verminderd kan worden en het welzijn in brede zin wordt verbeterd. Precies waar een vitaliteitsbudget voor bedoeld is.

Naast behandeltrajecten worden ook workshops en webinars aangeboden. Gericht op awareness rond buikklachten, verminderen van en omgaan/ werken met buikklachten. Dit geeft een belangrijk sein dat de medewerker gehoord wordt, serieus genomen wordt. Uit de enquête kwam naar voren dat daar veel behoefte naar is. Geef daar gehoor aan en de eerste stap naar oplossingen zijn gemaakt. Bianca Hermans Training & Coaching denkt graag mee.

Voordelen van de bedrijfscoach en -diëtist:

 • fiscaal aftrekbare kosten (kosten kunnen vallen onder het vitaliteitsbudget);
 • onafhankelijk van bedrijfsomvang;
 • flexibiliteit in afspraakmogelijkheden (op werklocatie of online);
 • maatwerk per medewerker;
 • complete begeleiding in één: coaching bij diverse leefstijlactiviteiten (zoals meer bewegen, stoppen met roken en omgaan met stress en vermoeidheid), (eet)gedragstherapie en dieetadvies bij bijvoorbeeld buikklachten,  gewichtsproblematiek en chronische ziekten;
 • groeps- en 1-op-1 traject, workshops en webinars voor werknemer en werkgever;
 • Meer werkplezier, productiviteit en minder verzuim bij de werknemer met buikklachten.

Samenwerken met Bianca Hermans Training & Coaching

Meer informatie over wat Bianca Hermans voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via info@compleat-coaching.nl of bel op werkdagen naar 06-14 89 20 87.

Ontvang nu het Compleat eBook Pakket GRATIS!

Bij inschrijving op de nieuwsbrief ontvang je de eBooks In 3 stappen Loskomen van Frustraties, De Buikpijn Checklist en de Gesprekshulp bij Werk en Buikklachten direct in je mailbox.

Compleat ebook pakket