Training

in NLP, ACT en meer
Bianca-Hermans-Coaching-Training

Jouw coaching skills verrijken

Je doet je werk met veel passie. Maar toch loop je soms vast. Je kan je vinger er niet precies opleggen, maar het geeft je wel veel frustratie en energieverlies. Voor professionals geef ik trainingen op het gebied van NLP en ACT, bijvoorbeeld rond toepassingen in de praktijk, zoals gericht op werken in het moment en werken met weerstand. Ook mentorship en (casus)supervisie behoren tot de mogelijkheden.

Mentorship en (casus)supervisie

  • Je bent razend enthousiast over die gave ACT of NLP training. Gefocust ga je met alle geleerde tools aan de slag. Maar toch loopt het niet helemaal lekker. Waar ligt het nu aan? Je komt er zelf niet meer uit en langzamerhand zet je het steeds minder in en vervaagt je kennis…
  • Je bent net afgestudeerd en start je eerste baan als diëtist. Er komt enorm veel op je af! Hoe ga je het overzicht houden. Je wilt laten zien waar je voor staat, wat je kan, maar het is zo veel. De onzekerheid kruipt steeds meer onder je huid…
  • Je bent bezig met een specialisatie op het gebied van Coeliakie, Prikkelbare Darm Syndroom, beeldweefselaandoeningen (zoals Ehlers Danlos),  Gewichtsproblematiek en/ of Belemmerend Eetgedrag, zoals eetbuien. Een lastige casus doet zich voor en je komt er zelf niet meer uit…

Allemaal situaties waarin mentorship je weer op weg helpt. Samen sparren, oefenen en een klankbord van een like-minded zorgprofessional. Iemand die gespecialiseerd is in het onderwerp en jarenlange ervaring hiermee heeft. Ook (casus)supervisie voor paramedici behoort tot de opties. 

Deze vorm van begeleiding kan in losse sessies of in de vorm van een strippenkaart of begeleidingstraject. Neem CONTACT op voor een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden te bespreken.

Bianca-Hermans-Coaching-Training
Interactieve workshops en korte trainingen

Met grote regelmaat verzorg ik voor patiëntenverenigingen, stichtingen ed workshops voor particulieren. Maar ook leid ik geregeld workshops en ‘mini-trainingen’ voor (zorg)professionals. Zo heb ik tijdens de Diëtistendagen in 2021 4x de succesvolle training ‘Lekker in je diëtisten-vel’ gegeven. Een interactieve groepssessie, gericht op een prettiger werk-privébalans, onderhouden van een goede werkrelatie met je collega’s en het bewaken van jouw energiepeil tijdens je werkdag. 

Deze korte training geef ik nog steeds en is uitermate geschikt voor tijdens een werkoverleg of teamdag. Overigens maak ik interactieve workshops en korte trainingen uiteraard op maat, gericht op het thema en de groep.

ACT in de Praktijk – op maat training
Super leuk die ACT training, maar eigenlijk doe ik er niet zo veel meer mee. Ik denk dat het niet past bij mijn doelgroep in te zetten ofzo. Wel heel jammer, want ik vind het wel een mooie training. Veel van geleerd, maar het is inmiddels wel wat verwaterd.”
 
Deze opmerking hoor ik nogal eens bij collega paramedici. De wil om ACT in te zetten is er weldegelijk, maar de vertaling van de opleiding naar de praktijk kan lastig zijn, waardoor het sneller verwatert. Zo, zo zonde!
 
ACT is namelijk zo enorm breed in te zetten, ook in jouw praktijk. (En de waarde van ACT hoef ik jou natuurlijk niet uit te leggen 😉)
Wel heb je die vertaalslag nodig naar jouw doelgroep, naar jouw cliënt. En omdat zorgprofessionals met zoveel verschillende doelgroepen werken, is het lastig om daar in een algemene ACT training volledig op in te zetten.
 
Daarom geef ik op maat ACT-trainingen voor zorgprofessionals, waarin we samen aan de slag gaan met die oh zo belangrijke vertaalslag.
Van te voren bespreken we tijdens de intake waar jij tegen aanloopt binnen jouw werk en met jouw doelgroep (of dat nu met ACT in z’n geheel is of met een enkel proces). Aan de hand hiervan maak ik een training van een halve of hele dag, waarin we hands-on aan de slag gaan met het toepassen van ACT bij jouw doelgroep. Dit kan in teamverband of 1:1.

Grip op Weerstand – voor zorgprofessionals

Eén van de trainingen die ik geef is de NLP & Mental Space Psychology (MSP) training – Grip op weerstand. Dit is een training gericht op het effectiever werken met weerstand in de spreekkamer. Zeer praktisch opgezet, met veel ruimte voor oefenen, wat zorgt voor de perfecte vertaling naar de praktijk. Deze training heb ik samen met Jacqueline Heemskerk-Scholten, van Heemskerk Coaching Katwijk, ontwikkeld. De training geldt ook als een mooie introductie met NLP en MSP. 

Lijkt het je wat, maar ben je benieuwd of het iets voor je is en wil je eerst nog iets meer weten over deze training? Kijk dan HIER gratis de introductie webinar terug van 10 januari 2024.

Heb je interesse in de NLP & MSP training – Grip op Weerstand? Vul dan HIER het contactformulier in. Bij minimaal 10 aanmeldingen plannen wij een datum die voor iedereen geschikt is.

Deze training kan ook op aanvraag (incompany) georganiseerd worden. Heb jij interesse in deze training voor jouw praktijk? Stuur dan een mail naar onderstaand mailadres.

Training of workshop op maat?

Trainingen en workshop worden altijd om maat gemaakt of, indien gewenst, nieuw ontwikkeld, zodat het volledig aansluit bij het thema en de groep. Voor meer informatie neem contact op met mij via info@compleat-coaching.nl

Ontvang nu het Compleat eBook Pakket GRATIS!

Bij inschrijving op de nieuwsbrief ontvang je de eBooks In 3 stappen Loskomen van Frustraties, De Buikpijn Checklist en de Gesprekshulp bij Werk en Buikklachten direct in je mailbox.

Compleat ebook pakket