Training

in NLP, ACT en meer
Bianca-Hermans-Coaching-Training

Jouw coaching skills verrijken

Je doet je werk met veel passie. Maar toch loop je soms vast. Je kan je vinger er niet precies opleggen, maar het geeft je wel veel frustratie en energieverlies. Voor professionals geef ik trainingen op het gebied van NLP en ACT, o.a. gericht op werken in het moment en werken met weerstand. Ook mentoring en (casus)supervisie behoren tot de mogelijkheden.

Mentoring en (casus)supervisie

  • Je bent razend enthousiast over die gave ACT of NLP training. Gefocust ga je met alle geleerde tools aan de slag. Maar toch loopt het niet helemaal lekker. Waar ligt het nu aan? Je komt er zelf niet meer uit en langzamerhand zet je het steeds minder in en vervaagt je kennis…
  • Je bent net afgestudeerd en start je eerste baan als diëtist. Er komt enorm veel op je af! Hoe ga je het overzicht houden. Je wilt laten zien waar je voor staat, wat je kan, maar het is zo veel. De onzekerheid kruipt steeds meer onder je huid…
  • Je bent bezig met een specialisatie op het gebied van Coeliakie, Prikkelbare Darm Syndroom, beeldweefselaandoeningen (zoals Ehlers Danlos),  Gewichtsproblematiek en/ of Belemmerend Eetgedrag, zoals eetbuien. Een lastige casus doet zich voor en je komt er zelf niet meer uit…


Allemaal situaties waarin mentoring en (casus)supervisie je weer op weg helpt. Compleat Coaching biedt dit aan bij de genoemde thema’s. Sparren, oefenen en even een klankbord van een like-minded zorgprofessional. Iemand die gespecialiseerd is in het onderwerp en jarenlange ervaring hiermee heeft. Losse sessies of in de vorm van een begeleidingstraject zijn beide mogelijk. Neem CONTACT op voor een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden te bespreken.

Grip op Weerstand – voor zorgprofessionals

Eén van de trainingen die ik geef is de NLP & Mental Space Psychology (MSP) training – Grip op weerstand. Dit is een training gericht op het effectiever werken met weerstand in de spreekkamer. Zeer praktisch opgezet, met veel ruimte voor oefenen, wat zorgt voor de perfecte vertaling naar de praktijk. Deze training heb ik samen met Jacqueline Heemskerk-Scholten, van Heemskerk Coaching Katwijk, ontwikkeld. De training geldt ook als een mooie introductie met NLP en MSP. 

Lijkt het je wat, maar ben je benieuwd of het iets voor je is en wil je eerst nog iets meer weten over deze training? Kijk dan HIER gratis de introductie webinar terug van 10 januari 2024.

Heb je interesse in de NLP & MSP training – Grip op Weerstand? Vul dan HIER het contactformulier in. Bij minimaal 10 aanmeldingen plannen wij een datum die voor iedereen geschikt is.

Deze training kan ook op aanvraag (incompany) georganiseerd worden. Heb jij interesse in deze training voor jouw praktijk? Stuur dan een mail naar onderstaand mailadres.

Bianca-Hermans-Coaching-Training
Interactieve workshops en korte trainingen

Met grote regelmaat verzorg ik voor patiëntenverenigingen, stichtingen ed workshops voor particulieren. Maar ook leid ik geregeld workshops en ‘mini-trainingen’ voor (zorg)professionals. Zo heb ik tijdens de Diëtistendagen in 2021 4x de training ‘Lekker in je diëtisten-vel’ gegeven. Een interactieve groepssessie, gericht op een prettiger werk-privébalans, onderhouden van een goede werkrelatie met je collega’s en het bewaken van jouw energiepeil tijdens je werkdag. 

Deze korte training geef ik nog steeds en is uitermate geschikt voor tijdens een werkoverleg of teamdag. Overigens maak ik interactieve workshops en korte trainingen uiteraard op maat, gericht op het thema en de groep.

Training of workshop op maat?

Trainingen en workshop worden altijd om maat gemaakt of, indien gewenst, nieuw ontwikkeld, zodat het volledig aansluit bij het thema en de groep. Voor meer informatie neem contact op met mij via info@compleat-coaching.nl

Ontvang nu het Compleat eBook Pakket GRATIS!

Bij inschrijving op de nieuwsbrief ontvang je de eBooks In 3 stappen Loskomen van Frustraties, De Buikpijn Checklist en de Gesprekshulp bij Werk en Buikklachten direct in je mailbox.

Compleat ebook pakket