Aanbod

Hoe kan Compleat Coaching jou helpen?

Eetgedragstherapeut en Mental Coaching

Bij Compleat Coaching staat coaching op de voorgrond. Je zit je niet lekker in je vel? Ben je de eetbuien zat? Voel je je onzeker? Lukt hiet niet om een gezond leefpatroon aan te houden? Dit zijn enkele voorbeelden van hulpvragen die vaak aangepakt worden. Hier vind je meer informatie over hoe Compleat Coaching jou hierbij kan helpen.

De Coeliakie Coach

Leven met coeliakie: de ene dag gaat het prima, maar de andere dag…
Eten wat anders smaakt, continue moeten opletten, onbegrip uit je omgeving. Niets is meer vanzelfsprekend. En dat ben je wel eens zat! Of je nog maar net glutenvrij eet of jarenlang.
De Coeliakie Coach van Compleat Coaching is er voor iedereen die de balans in het leven wil terugvinden en weer ontspannen met voeding wil omgaan.
Hier vind je meer informatie over hoe de Coeliakie Coach jou op weg kan helpen naar een nieuw balans; zodat jij weer vol vertrouwen in het leven kan staan. Ook mét coeliakie!

De PDS Coach

Leven met prikkelbare darm syndroom: je voelt je geregeld niet goed; buikpijn, obstipatie of juist diarree, opgeblazen buik, moe… En het frustrerende is dat je niet precies weet waar het door komt. Voeding? Spanning of stress? Te weinig beweging? Leefritme? De balans is zoek…
De PDS Coach van Compleat Coaching is er voor iedereen die de balans in het leven wil terugvinden en de controle wil terug pakken over zijn of haar buikklachten.
Hier vind je meer informatie over hoe de PDS Coach jou op weg kan helpen naar een nieuw balans; zodat jij weer vol vertrouwen in het leven kan staan. Ook mét PDS!