GRATIS eBook

Stel je eens voor…

Een goede vriend, die je al een tijd niet hebt gezien, belt je op. Hij vraagt of je straks mee wilt een hapje eten bij dat leuke eetcafé in de stad. Tja… je zou graag willen, maar dat eetcafé staat niet bekend om zijn deskundigheid rond glutenvrije voeding. Je zou heel graag weer eens lekker onbezorgd en spontaan uit eten willen gaan.

Sinds een jaar eet je echter glutenvrij. Na jaren van constante buikpijn, vermoeidheid etc ben je eindelijk bijna van je klachten af. Je weet nu namelijk dat je coeliakie hebt en een glutenvrij dieet heb je nodig om je darmen te herstellen. Om buikklachten te voorkomen is gezonde glutenvrije voeding nodig en dat gaat gepaard met de nodige voorbereiding, zowel binnenshuis als buitenshuis. En spontaan uiteten gaan in een eetcafé gaat gewoonweg niet. Dus je zegt af.
Om die reden heb je de laatste tijd wel vaker af moeten zeggen. Je voelt je gefrustreerd. Kan je dan nooit meer even spontaan iets doen, vraag je jezelf af.
Dit past niet bij je. Voorheen was je meer flexibel en genoot je volop van spontane uitjes. Het voelt alsof er iets van je is afgenomen.

Herkenbaar?

Wellicht voel jij je ook boos of verdrietig in zo’n situatie. En dat mag! Logisch, toch? Wanneer je afhankelijk bent van een glutenvrij dieet of bijvoorbeeld een  voedselallergie hebt, is weinig meer vanzelfsprekend als het gaat om eten buitenshuis. Bij elke stap heb je even iets verder na te denken. En oefening baart kunst; je merkt dat dat stukje alertheid met de tijd steeds beter gaat. Maar leuk is het niet…

In mijn gratis eBook ‘In 3 stappen Accepteren en Loslaten’ leer je hoe je  op een effectieve manier tot acceptatie en loslaten komt. In situaties zoals hierboven beschreven of in andere situaties waar jij geen invloed op hebt, helpt het om het te accepteren. Zodra dit lukt, gaat het zeker rust en bevrijding geven. Maar wat is accepteren en loslaten eigenlijk? En nog belangrijker, HOE DOE JE DAT?! Dat lees je in het eBook ‘In 3 stappen Accepteren en Loslaten’.

Meld je HIER aan voor de nieuwsbrief of via het inschrijfformulier op deze site. Je ontvangt na bevestiging van je emailadres, GRATIS het eBook.

Geen mail ontvangen? Check je SPAM-box. En heb je geen behoefte aan de nieuwsbrief? Onderaan de nieuwsbrief vind je de uitschrijflink.

Heb je na het lezen van het eBook vragen of heb je behoefte aan meer begeleiding neem dan contact op met Compleat Coaching voor een vrijblijvend intakegesprek.