GRATIS

Stel je eens voor…

Een goede vriend, die u al een tijd niet heeft gezien, belt u op. Hij vraagt of u straks mee wilt een hapje eten bij dat leuke eetcafé in de stad. Tja… u zou graag willen, maar dat eetcafé staat niet bekend om zijn deskundigheid rond voedingsallergieën. U zou heel graag weer eens lekker onbezorgd en spontaan uit eten willen gaan. In de afgelopen jaren heeft u echter een ernstige voedingsallergie opgebouwd. Om een heftige reactie te voorkomen is voorbereiding nodig. En spontaan uiteten gaan in een eetcafé gaat gewoonweg niet. Dus u zegt af. Om die reden heeft u de laatste tijd wel vaker afgezegd. U voelt zich gefrustreerd.

Herkenbaar? Wellicht voelt u zich boos of verdrietig in zo’n situatie. En dat mag!
Het zal de situatie echter niet doen veranderen als u de frustratie, boosheid en/of het verdriet met zich mee blijft dragen. In dat geval helpt het om de situatie te accepteren zoals hij is.

In mijn gratis eBook ‘In 3 stappen Accepteren en Loslaten’ leert u hoe u  op een effectieve manier tot acceptatie en loslaten komt.  Zodra dit lukt, gaat het u rust en bevrijding geven!

Accepteren en Loslaten coaching Compleat Coaching

U ontvangt alleen het eBook. U wordt NIET automatisch ingeschreven voor een nieuwsbrief.

Heeft u na het lezen van het eBook vragen of heeft u behoefte aan meer begeleiding neem dan contact op met Compleat Coaching voor een vrijblijvend intakegesprek.