Gratis eBooks

Bij inschrijving nieuwsbrief
frustraties
frustraties

eBook In 3 stappen Loskomen van Frustraties

Frustraties zuigen energie…
Dingen gaan niet zo als jij wil, maar je kan er niets aan veranderen. Hoe FRUSTREREND is dat!
Accepteren is voor vele ‘een dingetje’. Zo makkelijk is het niet. Omdat je het oké voor jezelf (en/of anderen) wil maken, blijf je je best doen en blijf je er wellicht tegen vechten. Dat maakt het loskomen van die frustraties lastig en vraagt dus bovenal een heleboel energie!

In het eBook neem ik je mee in een andere kijk op die frustraties en op accepteren. Hoe ga je om met datgene wat je niet kan veranderen? Hoe ga je om met het gevoel dat daarbij hoort? En hoe kom je los van die vervelende frustraties? De inzichten en oefeningen gaan je de rust brengen, maar ook een gevoel van balans en regie.
Nieuwsgierig geworden? KLIK HIER en ontvang het eBook in je mailbox. Veel leesplezier!

Heb je vragen of behoefte aan persoonlijke begeleiding? Neem gerust contact met me op via de contactpagina.

eBook De Buikpijn Checklist

Weet jij al wat de onderliggende oorzaak is van je buikklachten? En is het nodige onderzocht, behandeld of uitgesloten? Maar blijf je last houden van buikklachten? Dan is het tijd voor gerichter onderzoek naar die verschillende buikpijn triggers. Want ja, het zijn er altijd meer dan 1. Je krijgt pas klachten als de emmer overloopt. Maar door welke optelsom jouw emmer overloopt, dat is persoonlijk en kan ook nog eens van dag tot dag verschillen. Kortom: je buikpijn triggers achterhalen is een puzzel. 

Om te helpen bij die lastige puzzel, heb ik De Buikpijn Checklist gemaakt. Een overzichtelijk eBook die je neemt in de meest voorkomende triggers voor het krijgen van buikklachten. Zeker als je nog in het duister tast, is dit een fijne lijst om door te lopen. 
Naast een praktische lijst (mét uitleg) van de meest voorkomende triggers, bespreek ik ook hoe je nog meer inzicht kan krijgen in het verloop van je klachten. Je leert hoe jijzelf de verbanden tussen je triggers en je klachten kan gaan leggen. Enorm waardevolle inzichten die leiden naar meer grip op je darmen.

KLIK HIER en ontvang De Buikpijn Checklist in je mailbox. Veel leesplezier!

Heb je vragen of behoefte aan persoonlijke begeleiding? Neem gerust contact met me op via de contactpagina.

buikpijn checklist
Gesprekshulp werk en buikklachten

GESPREKSHULP bij Werk en Buikklachten

Vind je het moeilijk dit gesprek aan te gaan? Daarin ben je niet de enige. Onder mensen met buikklachten geeft een groot deel aan het fijn te vinden als er meer begrip is rond buikklachten. Bijvoorbeeld als je iets te laat komt bij een overleg door een plotselinge toiletstop. Ook wordt er aangegeven dat flexibele werktijden of flexibiliteit in de werklocatie (thuis of op kantoor) erg gewenst zijn. Maar bovenal is er behoefte aan een goed gesprek met de werkgever waarin er écht wordt geluisterd naar de behoefte van degene met buikklachten en dat er samen gekeken wordt naar mogelijkheden.

Maar hoe bespreek je zo iets? Hoe start je het gesprek? Hoe kan je jouw behoeftes duidelijk aangeven? En hoe kom je samen tot een mogelijke oplossing?
Daarbij gaat deze gesprekshulp jou helpen. Je vindt er zinnen die jou kunnen helpen als je zelf de woorden niet kan vinden. Ook gesprekstechnieken zoals het wisselen van waarnemingspositie helpt om wederzijds begrip te stimuleren.

KLIK HIER en ontvang de Gesprekshulp in je mailbox. Veel succes in je gesprek!

Heb je vragen of behoefte aan persoonlijke begeleiding? Neem gerust contact met me op via de contactpagina.

Ontvang nu het Compleat eBook Pakket GRATIS!

Bij inschrijving op de nieuwsbrief ontvang je de eBooks In 3 stappen Loskomen van Frustraties, De Buikpijn Checklist en de Gesprekshulp bij Werk en Buikklachten direct in je mailbox.

Compleat ebook pakket