GRATIS

Stel je eens voor…

Een goede vriend, die je al een tijd niet hebt gezien, belt je op. Hij vraagt of je straks mee wilt een hapje eten bij dat leuke eetcafé in de stad. Tja… je zou graag willen, maar dat eetcafé staat niet bekend om zijn deskundigheid rond voedingsallergieën. Je zou heel graag weer eens lekker onbezorgd en spontaan uit eten willen gaan. In de afgelopen jaren heb je echter een ernstige voedingsallergie opgebouwd. Om een heftige reactie te voorkomen is voorbereiding nodig. En spontaan uiteten gaan in een eetcafé gaat gewoonweg niet. Dus je zegt af. Om die reden heb je de laatste tijd wel vaker afgezegd. Je voelt je gefrustreerd.

Herkenbaar? Wellicht voel je je boos of verdrietig in zo’n situatie. En dat mag!
Het zal de situatie echter niet doen veranderen als je de frustratie, boosheid en/of het verdriet met je mee blijft dragen. In dat geval helpt het om de situatie te accepteren zoals hij is. Maar hoe?!

In mijn gratis eBook ‘In 3 stappen Accepteren en Loslaten’ leer je hoe je  op een effectieve manier tot acceptatie en loslaten komt.  Zodra dit lukt, gaat het zeker rust en bevrijding geven!

Accepteren en Loslaten coaching Compleat Coaching

Je ontvangt alleen het eBook. Je wordt NIET automatisch ingeschreven voor een nieuwsbrief.

Heb je na het lezen van het eBook vragen of heb je behoefte aan meer begeleiding neem dan contact op met Compleat Coaching voor een vrijblijvend intakegesprek.