Flexibel Leven
met PDS

In 6 stappen naar regie en rust
Voedingscoach

Wanneer is jouw leven weer van jou? En níet van je darmen.

 • Buikpijn te pas en te onpas 
 • Last van een opgeblazen buik 
 • Obstipatie, diarree of allebei; de deur uitgaan is nog wel eens lastig
 • Je darmen lijken een eigen wil te hebben

Kortom: die prikkelbare darm ben je zat. Goed, je weet nu zo’n beetje wat jouw triggers zijn. Maar je darmen leiden nog steeds een eigen leven. En jij wordt erin meegesleurd…

“Ik was het zo zat geleefd te worden door mijn darmen. Tijd voor verandering!”

Ben jij juist toe aan:

 • Rust! Wat jij en je darmen zo hard nodig hebben
 • De regie over je leven weer terugpakken
 • Weer datgene kunnen doen wat écht belangrijk voor je is
 • Flexibeler leven, ondanks je PDS?

Gun jij jezelf weer die flexibiliteit, vrijheid en rust? Start dan met de training of het 1-op-1 traject Flexibel Leven met PDS en pak de regie over je leven weer terug!

“Zoveel geleerd! Je krijgt echt veel kennis en tools.”

“Leerzaam, herkenbaar. Je leert op een andere manier kijken naar je ervaringen.”

Hoe wil jij aan de slag?

Online Programma

Zelf aan de slag? Op je eigen tempo? Dan is het online programma zeker geschikt voor jou. Met 7 duidelijke en waardevolle video’s ga jij de stappen ontdekken die nodig zijn om die regie weer terug te pakken. Daarnaast ontvang je het eBook, de werkbladen en een mooi bonusmateriaal, zodat jij thuis verder kan oefenen met alle waardevolle kennis, tools en inzichten. Klik hier onder op de knop en ga aan de slag!

Strippenkaart

Kan je wat meer ondersteuning gebruiken? Vind je het lastig om de kennis en inzichten te vertalen naar jouw leven? Dan kan je een coach-call met mij boeken via de Flexibel Leven-strippenkaart. Tijdens zo’n coach-call behandelen we jouw vragen en maken we die oh zo belangrijke vertaalslag naar jouw leven. Zodat jij écht flexibel kan leven met PDS (en alle andere obstakels in je leven).
Je kan kiezen uit:

 • Strippenkaart voor 2 coach-calls à € 159,- (ipv €170,-)
 • Strippenkaart voor 5 coach-calls à € 399,- (ipv €425,-). 

Tijdens de training zie je hoe je de strippenkaart kan inzetten en de coach-calls kan inplannen.

Live Q&A

Daarnaast geef ik 3x per jaar een live online Q&A via MS Teams. Deze zijn onderdeel van het online programma en betaal je dus niet extra voor. Tijdens de Q&A kan jij je vragen stellen en krijg je direct antwoord. Daarnaast zijn de Q&A’s waardevol vanwege het steunende karakter. Je bent op dat moment namelijk samen met lotgenoten. En als iets bijdraagt dit proces, dan is het ervaringen delen met elkaar! Deze Q&A’s worden aangekondigd in de nieuwsbrief en per mail. Houd deze in de gaten en schrijf je op tijd in. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

1-op-1 traject

Ben je het echt zat en wil je aan de slag, maar kan je de support van een professional en ervaringsdeskundig goed gebruiken? Dan is het 1-op-1 traject Flexibel Leven helemaal op je lijf geschreven. Tijdens 8 sessies gaan we helemaal op maat aan de slag met de 6 stappen van acceptatie. Ook tijdens dit traject ontvang je het werkboek, de werkbladen en de mp3. 

Weet jij toch nog niet precies wat jouw eigen triggers zijn, voor het krijgen van buikklachten? Dan kunnen we dat ook in dit traject meenemen.

Kortom een compleet traject gericht op body en mind. En laat daar nu de sleutel liggen in flexibel leven met prikkelbare darm syndroom.Wil je hiermee aan de slag neem dan contact op via het contactformulier.

“Ik merk dat mijn vechtlust veranderd is in omarming. Zo bijzonder om te ervaren. Het geeft echt rust.”

“Ik ervaar al na stap 4 meer acceptatie van mijn PDS!”

Even voorstellen

Ik ben Bianca Hermans. PDS-coach, gespecialiseerd diëtist en (eet)gedragstherapeut. En bovenal ben ik ervaringsdeskundige.

Ook ik heb prikkelbare darm syndroom en weet maar al te goed hoe het is om dagelijks last te hebben van je buik. Van van kleins af aan kunnen mijn darmen we ‘lekker’ in de weg zitten. Obstipatie, een opgezette buik en een heleboel buikpijn. 

Toen ik ontdekte dat ik coeliakie heb, dacht ik dat het ei was gelegd. Maar helaas kwamen na 10 jaar de klachten, ondanks een gezond glutenvrij eetpatroon, weer terug. Je kan je mijn frustratie op dat moment wel voorstellen. 

Prikkelbare darm syndroom

Vechten, tot je uitgeput bent…

Lange tijd heb ik er tegen gevochten. Dat putte me uit, wat de klachten natuurlijk niets goeds deed. Uiteindelijk heb ik in acceptatie mijn rust gevonden. Maar dat duurde lang. Te lang…

Dat moet anders kunnen.

ACT (Acceptatie en Commitment Therapie) heeft mij een nieuwe weg laten zien. Een weg naar een flexibeler leven met PDS. En daarin heb ik zoveel meer rust, richting en regie ontdekt. ACT is niet voor niets één van de meest geadviseerde en wetenschappelijk goed onderbouwde methodes om aan de slag te gaan met het Prikkelbare Darm Syndroom. 

Flexibel Leven met PDS is dan ook gebaseerd op ACT. Hieronder lees je meer over alle punten die je tijdens een 1-op-1 traject of in het online programma gaat leren.

Online programma of het 1-op-1 traject, dit ga je leren:

Ik neem je mee op weg naar meer acceptatie van prikkelbare darm syndroom. We doorlopen de 6 belangrijke stappen die hiervoor nodig zijn. Deze stappen gaan nieuwe inzichten geven, nieuwe vaardigheden, gaan je rust geven. Je ontdekt een nieuwe energie en richting, die een flexibeler leven met PDS mogelijk maakt. En dat voor het luttele bedrag van maar € 97,-. (Het uurtarief van menig psychotherapeut!)

Je leert:

 • waar jij wel en niet controle op hebt en hoe je hiermee om kan gaan
 • hoe jij rust kan vinden in het huidige moment, ook met buikklachten
 • situaties vanuit verschillende standpunten te bekijken, je gaat ervaren wat dat met je doet en hoe je dat kan inzetten
 • hoe je afstand kan nemen van alles wat je te veel word, maar hoe je wel in contact blijft met hetgeen wat belangrijk voor je is
 • wat acceptatie écht is, je gaat ervaren hoe je ruimte kan maken voor dat wat je niet kan veranderen
 • wat écht belangrijk voor je is, je gaat jou belangrijkste waarden ontdekken (wat je een hoop energie gaat geven)
 • hoe je dit allemaal samen kan brengen tot een praktisch actieplan voor de moeilijke momenten, zodat jij weer de regie kan terugpakken!

 

Je ontvangt het werkboek Flexibel Leven met PDS. Hierin kan je alle stappen nog eens nalezen. Ook vind je er alle oefeningen, schema’s en metaforen die we bespreken. Als bonus krijg je ook nog de mp3 De Vechtschakelaar. Deze krachtige aandachtsoefening oefening gaat jou verder op weg helpen naar acceptatie en rust. Die jij en je darmen zo hard nodig hebben…

Aan de slag!

Je weet dat je hier mee aan de slag wil, want het is nu tijd voor jou. Je hoeft niet meer je leven on hold te zetten voor je buikklachten.

Wil je aan de slag met het 1-op-1 traject? Neem dan contact op via het contactformulier. Dan plannen we samen een vrijblijvende intake. Tijdens deze intake kan jij jouw verhaal doen en kan ik je meer vertellen over het traject. Dit kan live op de praktijk in Voorhout of online via beveiligd beeldbellen.

Ga je aan de slag met het online programma, klik dan snel om onderstaande knop!

 

En de ultieme BONUS?

Het thema van deze training is prikkelbare darm syndroom. Het mooie is echter dat je álle inzichten en vaardigheden die je tijdens deze training opdoet, kan toepassen op zoveel meer punten in jouw leven. Dus schrijf je ook in als je coeliakie of een andere aandoening hebt. Of als je met heel andere punten in je leven worstelt. Deze training brengt je hoe dan ook op weg naar meer rust, vrijheid en flexibiliteit.
Dit gun jij jezelf toch ook?!

Ontvang nu het Compleat eBook Pakket GRATIS!

Bij inschrijving op de nieuwsbrief ontvang je de eBooks In 3 stappen Loskomen van Frustraties, De Buikpijn Checklist en de Gesprekshulp bij Werk en Buikklachten direct in je mailbox.

Compleat ebook pakket