Flexibel Leven
met PDS

In 6 stappen naar acceptatie en rust
Voedingscoach

Toe aan meer RUST in je leven?

PDS een plek geven in je leven, maal wel zelf de regie houden?

Weer kunnen doen wat écht belangrijk voor je is, ondanks je buikklachten?

Buikpijn te pas en te onpas; last van een opgeblazen buik; obstipatie, diarree of allebei, de deur uitgaan is nog wel eens lastig. Je darmen lijken een eigen wil te hebben.

Kortom: die prikkelbare darm ben je zat. Goed, je weet nu zo’n beetje wat jouw triggers zijn. Maar je darmen leiden nog steeds een eigen leven. En jij wordt erin meegesleurd…

Wanneer is jouw leven weer van jou? En níet van je darmen.

Met Flexibel Leven met PDS werken we naar meer acceptatie van prikkelbare darm syndroom. Wat levert je dit op?

 • Dit gaat je weer rust geven, die jij en je darmen zo hard nodig hebben.
 • Jij kan de regie over je leven weer terug pakken.
 • Jij kan weer datgene gaan doen wat écht belangrijk voor je is.
 • Zodat jij weer flexibeler kan leven, ook mét PDS.

 

Gun jij jezelf weer die rust, vrijheid en flexibiliteit? 

“Zoveel geleerd! Je krijgt echt veel kennis en tools.”

“Leerzaam, herkenbaar. Je leert op een andere manier kijken naar je ervaringen.”

Hoe wil jij aan de slag?

Online Programma

Op dit moment is het online programma nog in ontwikkeling. Ik kan je alvast verklappen dat het minimaal 7 duidelijke en waardevolle video’s gaat omvatten. Daarnaast ontvang je het eBook, de werkbladen en een mooi bonusmateriaal. Medio maart 2022 verwacht ik dat het programma online staat. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

1-op-1 traject

Ben je het echt zat en wil je nu aan de slag? Dan is het 1-op-1 traject Flexibel Leven helemaal op je lijf geschreven. Tijdens 8 sessies gaan we helemaal op maat aan de slag met de 6 stappen van acceptatie. Ook tijdens dit traject ontvang je het eBook, de werkbladen en de mp3. 

Weet jij toch nog niet precies wat jouw eigen triggers zijn, voor het krijgen van buikklachten? Dan kunnen we dat ook in dit traject meenemen.

Kortom een compleet traject gericht op body en mind. En laat daar nu de sleutel liggen in flexibel leven met prikkelbare darm syndroom.

Wil je hiermee aan de slag neem dan contact op via het contactformulier.

“Ik merk dat mijn vechtlust veranderd is in omarming. Zo bijzonder om te ervaren. Het geeft echt rust.”

“Ik ervaar al na stap 4 meer acceptatie van mijn PDS!”

Even voorstellen

Ik ben Bianca Hermans. PDS-coach, gespecialiseerd diëtist en (eet)gedragstherapeut. En bovenal ben ik ervaringsdeskundige.

Ook ik heb prikkelbare darm syndroom en weet maar al te goed hoe het is om dagelijks last te hebben van je buik. Van van kleins af aan kunnen mijn darmen we ‘lekker’ in de weg zitten. Obstipatie, een opgezette buik en een heleboel buikpijn. 

Toen ik ontdekte dat ik coeliakie heb, dacht ik dat het ei was gelegd. Maar helaas kwamen na 10 jaar de klachten, ondanks een gezond glutenvrij eetpatroon, weer terug. Je kan je mijn frustratie op dat moment wel voorstellen. 

Lange tijd heb ik er tegen gevochten. Dat putte me uit, wat de klachten natuurlijk niets goeds deed. Uiteindelijk heb ik in acceptatie mijn rust gevonden. Maar dat duurde lang. Te lang…

Dat moet anders kunnen.

ACT (Acceptatie en Commitment Therapie) heeft mij een nieuwe weg laten zien. Een weg naar een flexibeler leven met PDS. En daarin heb ik zoveel meer rust, richting en regie ontdekt. 

Flexibel Leven met PDS is dan ook voor een heel groot deel gebaseerd op ACT. Hieronder lees je meer over alle punten die je tijdens een 1-op-1 traject of in het online programma gaat leren.

 

Prikkelbare darm syndroom

Online programma of het 1-op-1 traject, dit ga je leren:

Ik neem je mee op weg naar meer acceptatie van prikkelbare darm syndroom. We doorlopen de 6 belangrijke stappen die hiervoor nodig zijn. Deze stappen gaan nieuwe inzichten geven, nieuwe vaardigheden, gaan je rust geven. Je ontdekt een nieuwe energie en richting, die een flexibeler leven met PDS mogelijk maakt. 

Je leert:

 • waar jij wel en niet controle op hebt en hoe je hiermee om kan gaan
 • hoe jij rust kan vinden in het huidige moment, ook met buikklachten
 • situaties vanuit verschillende standpunten te bekijken, je gaat ervaren wat dat met je doet en hoe je dat kan inzetten
 • hoe je afstand kan nemen van alles wat je te veel word, maar hoe je wel in contact blijft met hetgeen wat belangrijk voor je is
 • wat acceptatie écht is, je gaat ervaren hoe je ruimte kan maken voor dat wat je niet kan veranderen
 • wat écht belangrijk voor je is, je gaat jou belangrijkste waarden ontdekken (wat je een hoop energie gaat geven)
 • hoe je dit allemaal samen kan brengen tot een praktisch actieplan voor de moeilijke momenten, zodat jij weer de regie kan terugpakken!

 

Je ontvangt het eBook Flexibel Leven met PDS. Hierin kan je alle stappen nog eens nalezen. Ook vind je er alle oefeningen, schema’s en metaforen die we bespreken. Als bonus krijg je ook nog de mp3 De Vechtschakelaar. Deze krachtige aandachtsoefening oefening gaat jou verder op weg helpen naar acceptatie en rust.

Aan de slag!

Je weet dat je hier mee aan de slag wil, want het is nu tijd voor jou. Je hoeft niet meer je leven on hold te zetten voor je buikklachten.

Wil je aan de slag met het 1-op-1 traject? Neem dan contact op via het contactformulier. Dan plannen we samen een vrijblijvende intake. Tijdens deze intake kan jij jouw verhaal doen en kan ik je meer vertellen over het traject. Dit kan live op de praktijk in Voorhout of online via beveiligd beeldbellen.

Ga je liever aan de slag met het online programma, houd dan de nieuwsbrief in de gaten. Ik verwacht medio maart 2022 dat het online programma live gaat. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief én ontvang gratis het eBook In 3 stappen Accepteren en Loslaten!

 

En de ultieme BONUS?

Het thema van deze training is prikkelbare darm syndroom. Het mooie is echter dat je álle inzichten en vaardigheden die je tijdens deze training opdoet, kan toepassen op zoveel meer punten in jouw leven. Dus schrijf je ook in als je coeliakie of een andere aandoening hebt. Of als je met heel andere punten in je leven worstelt. Deze training brengt je hoe dan ook op weg naar meer rust, vrijheid en flexibiliteit.
Dit gun jij jezelf toch ook?!