Flexibel Leven
met PDS

- In 6 stappen naar acceptatie van PDS-
BiancaHermans-Eetgedragstherapeut-CoeliakieCoach-MentalCoach-OVeRmethode-eetgedragstherapie-dieetadvies-coaching

Toe aan meer rust in je leven?

PDS een plek geven in je leven, maar wel zelf de regie houden?

Eindelijk weer kunnen doen wat écht belangrijk voor je is?

Buikpijn te pas en te onpas; last van een opgeblazen buik; obstipatie, diarree of allebei, de deur uitgaan is nog wel eens lastig. Je darmen lijken een eigen wil te hebben.

Kortom: die prikkelbare darm ben je zat. Goed, je weet nu zo’n beetje wat jouw triggers zijn. Maar je darmen leiden nog steeds een eigen leven. En jij wordt erin meegesleurd…

Wanneer is jouw leven weer van jou? En níet van je darmen.

Tijdens de online groepstraining Flexibel Leven met PDS werken we naar meer acceptatie van PDS. Zodat jij de regie weer terug kan pakken en kan doen wat écht belangrijk voor je is. Zodat jij weer flexibeler kan leven, ook mét PDS.

Gun jij jezelf weer die rust, vrijheid en flexibiliteit? Doe dan mee!

Online groepstraining, wat ga je leren:

In 4 lessen neem ik je mee op weg naar meer acceptatie van PDS. Tijdens deze lessen doorlopen we 6 stappen. Deze stappen gaan nieuwe inzichten geven, gaan je rust geven. Je ontdekt een nieuwe energie en richting, die een flexibeler leven met PDS mogelijk maakt. 

Je leert:

  • waar jij wel en niet controle op hebt en hoe je hiermee om kan gaan
  • hoe jij rust kan vinden in het huidige moment, ook met buikklachten
  • situaties vanuit verschillende standpunten te bekijken, je gaat ervaren wat dat met je doet en hoe je dat kan inzetten
  • hoe je afstand kan nemen van alles wat je te veel word, maar hoe je wel in contact blijft met hetgeen wat belangrijk voor je is
  • wat acceptatie écht is, je gaat ervaren hoe je ruimte kan maken voor dat wat je niet kan veranderen
  • wat écht belangrijk voor je is, je gaat jou belangrijkste waarden ontdekken (wat je een hoop energie gaat geven)
  • hoe je dit allemaal samen kan brengen tot een praktisch actieplan voor de moeilijke momenten, zodat jij weer de regie kan terugpakken!

Tijdens deze training ga je elke week aan de slag met het werkboek. Hierin vind je een samenvatting van de besproken stappen én waardevolle oefeningen die jou verder op weg gaan helpen. Als bonus krijg je in week 2 ook de mp3 De Vechtschakelaar. Deze krachtige aandachtsoefening oefening gaat jou verder op weg helpen naar acceptatie.

Planning

Les 1: Woensdag 27 oktober om 19.30 uur 

Les 2: Woensdag 3 november om 19.30 uur     

Les 3: Woensdag 10 november om 19.30 uur 

Les 4: Woensdag 24 november om 19.30 uur 

De lessen duren ca. 1 à 1,5 uur en vinden online plaats via WebinarGeek. Je hebt hiervoor alleen een laptop, tablet of smartphone nodig. Camera en microfoon zijn niet nodig. Na de les krijg je elke week een mail met het werkboek en de replay. De training is tot 3 maanden terug te kijken. Dus je kan ze volgen op jouw eigen tempo.

Deel je ervaringen!

Tijdens deze online groepstraining is het enorm waardevol om je ervaringen en inzichten te delen. Dit kan tijdens de les in de chat én in de besloten facebookgroep Flexibel Leven met PDS. Op deze manier kunnen we elkaar steun geven.
En laat dat nu net een belangrijk onderdeel binnen acceptatie zijn!

Zij gingen je voor:

“Zoveel geleert! Je krijgt echt veel kennis en tools.”

“Leerzaam, herkenbaar. Je leert op een andere manier kijken naar je ervaringen.”

“Ik merk dat mijn vechtlust veranderd is in een vorm van omarming van het gevoel. Bijzonder om te ervaren. Het geeft rust.”

“Ik ervaar na les 2 al meer acceptatie van mijn PDS!”

Kosten

De training Flexibel Leven met PDS is uniek, vernieuwend én doeltreffend! Wil jij jouw plek in de training zeker stellen? Meld je dan snel aan. Tot 13 oktober geldt het early bird-tarief van € 97,- Daarna geldt de normale prijs van €125,-. 

Inschrijven

Gun jij jezelf weer die rust, vrijheid en flexibiliteit? Doe dan mee!

Na aanmelding ontvang je de factuur. Je inschrijving is definitief zodra de factuur is voldaan. Daarna ontvang je de link naar de training en de link naar de facebookgroep.

En de ultieme BONUS?

Het thema van deze training is PDS. Het mooie is echter dat je álle inzichten en vaardigheden die je tijdens deze training opdoet, kan toepassen op zoveel meer punten in jouw leven. Dus schrijf je ook in als je coeliakie of een andere aandoening hebt. Of als je met heel andere punten in je leven struggelt. Deze training brengt je hoe dan ook op weg naar meer rust, vrijheid en flexibiliteit.
Dit gun jij jezelf toch ook?!