De Coeliakie Coach​

Krijg grip op je glutenvrije leven
Coeliakie

Leven met coeliakie

Eten wat anders smaakt, continue moeten opletten, onbegrip uit je omgeving. Niets is meer vanzelfsprekend. En dat ben je wel eens zat! Of je nu nog maar net glutenvrij eet of al jarenlang.

Als ervaringsdeskundige weet ik maar al te goed wat er allemaal op je pad kan komen in het glutenvrije leven. Als Coeliakie Coach kan ik je hier volledig in bijstaan.

De Coeliakie Coach

De Coeliakie Coach biedt begeleiding tijdens alle levensfases. Heb je net de diagnose gekregen? Dan breng ik je de theorie rondom het ziektebeeld en dieet bij, maar ik begeleid je ook bij de toepassing in het dagelijks leven. Samen een keer de supermarkt in, behoort ook tot de opties. Ik leer je etiketten lezen aan de hand van jouw eigen producten: wat is veilig te gebruiken in het glutenvrije dieet en wat niet. Vervolgens gaan we samen naar de supermarkt, waar ik je verder help bij het maken van een verantwoorde keuze.

En ik begeleid je ook bij de acceptatie van coeliakie. Het ene moment vind je het glutenvrije dieet vast prima te doen, want de klachten nemen af en je voelt je steeds fitter. En het andere moment ben je het wellicht helemaal zat, want de spontaniteit lijkt ver te zoeken. Na verloop van tijd vind je je weg, maar het glutenvrije dieet heeft zeker een flinke impact op het leven. 

Wellicht eet je al een (flinke) tijd glutenvrij, maar struggle je nog met bepaalde aspecten in het glutenvrije leven. Misschien door het onbegrip dat je ervaart of de onzekerheid van het buitenshuis eten. Ook daar kan ik jou als mental coach, (eet)gedragstherapeut, gespecialiseerd diëtist én ervaringsdeskundige volledig in bijstaan.

“Ik kreeg de diagnose Coeliakie. Mijn vorige diëtist wist zelf amper wat het was en kon mij niet verder helpen. Via het internet kwam ik terecht bij Bianca. Een fijne diëtist met goede adviezen en een luisterend oor. Ook omdat zij zelf Coeliakie heeft. Ik heb mijn traject bij Bianca als zeer positief ervaren. Ik hoop dat ze jou net zo goed kan helpen, zoals bij mij.”

Begeleiding op maat: De OVeR methode

Compleat Coaching werkt niet met standaard methodes. Geen vaste programma’s en protocollen waarin het maar afwachten is of het bij je past. Ieder mens is uniek! Daarom wordt bij de begeleiding gekeken naar de persoon, de situatie en de mogelijkheden. Vervolgens wordt een op maat gemaakt plan opgesteld, dat bij jou en jouw leven aansluit. Een coachingstraject op maat, met de OVeR methode als leidraad.  Lees hier meer over de OVeR methode.

Meer weten over mij, ervaringen van anderen met Compleat Coaching, afspraakmogelijkheden en tarieven? Lees verder bij Informatie en Contact.

Samenvattend biedt Compleat Coaching jou complete begeleiding bij Coeliakie

(Eet)gedragstherapie, mental coaching en dieetadvies: je leert omgaan met coeliakie, de klachten, het eetpatroon en de omgeving.

We werken toe naar een nieuw balans, zodat jij weer vol vertrouwen in het leven kan staan, ook mét coeliakie!

BiancaHermans-Eetgedragstherapeut-CoeliakieCoach-MentalCoach-OVeRmethode-eetgedragstherapie-dieetadvies-coaching
Video afspelen