De Coeliakie Coach

Leven met coeliakie:

De ene dag gaat het prima, maar de andere dag…
Eten wat anders smaakt, continue moeten opletten, onbegrip uit je omgeving. Niets is meer vanzelfsprekend. En dat ben je wel eens zat! Of je nog maar net glutenvrij eet of al jarenlang.

De Coeliakie Coach van Compleat Coaching is er voor iedereen die de balans in het leven wil terugvinden en weer ontspannen met voeding wil omgaan. Ik help je op weg naar een nieuw balans; zodat je weer vol vertrouwen in het leven kan staan.
Ook mét coeliakie!

De Coeliakie Coach

De Coeliakie Coach van Compleat Coaching biedt begeleiding tijdens alle levensfases . Ik breng je de theorie rondom het ziektebeeld en dieet bij, maar ik begeleid je ook bij de toepassing in het dagelijks leven. Samen een keer de supermarkt in, behoort ook tot de opties. Ik leer je etiketten lezen aan de hand van jouw eigen producten: wat is veilig te gebruiken in het glutenvrije dieet en wat niet. Vervolgens gaan we samen naar de supermarkt, waar ik je verder help bij het maken van een verantwoorde keuze.

En ik begeleid je ook bij de acceptatie van coeliakie. Het ene moment vind je het glutenvrije dieet vast prima te doen, want de klachten nemen af en je voelt je steeds fitter. En het andere moment ben je het wellicht helemaal zat, want de spontaniteit lijkt ver te zoeken. Na verloop van tijd vind je echt je weg, maar het glutenvrije dieet heeft zeker een flinke impact op het leven. Daar kan ik jou als mental coach, eetgedragstherapeut, gespecialiseerd diëtist én ervaringsdeskundige volledig in bijstaan.

Begeleiding op maat: De OVeR-methode

Compleat Coaching werkt niet met standaard methodes. Geen vaste programma’s en protocollen waarin het maar afwachten is of het bij je past. Ieder mens is uniek! Het eet-, leef- en klachtenpatroon is bij iedereen verschillend. Daarom wordt bij de begeleiding gekeken naar de persoon, de situatie en de mogelijkheden. Vervolgens wordt een op maat gemaakt plan opgesteld, dat bij jou en jouw leven aansluit: een coachingstraject op maat, met de OVeR-methode als leidraad.

Samenvattend biedt Compleat Coaching jou een complete begeleiding bij Coeliakie:

  • coaching en dieetadvies: je leert omgaan met coeliakie, de klachten, het eetpatroon en de omgeving

We werken toe naar een nieuw balans, zodat jij weer vol vertrouwen in het leven kan staan, ook mét coeliakie!