Contact

Alle informatie op een rijtje
BiancaHermans-Eetgedragstherapeut-CoeliakieCoach-MentalCoach-OVeRmethode-eetgedragstherapie-dieetadvies-coaching

Je kunt me een bericht sturen door de velden in te vullen. Je krijgt direct een email van mij terug met een kopie van je bericht. Niet ontvangen? Kijk dan in je SPAMBOX.

LET OP: Kies bij de cookie-verklaring voor ‘Enkele toestaan’, dan kan het formulier gebruikt worden. Lukt het niet? Stuur gerust een mail naar info@compleat-coaching.nl

Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

FAQ

Mijn spreekuur mogelijkheden zijn:

Even weken > Dinsdagochtend en vrijdagochtend online spreekuur via beveiligd beeldbellen (met WeSeeDo). Dinsdagmiddag en donderdagochtend spreekuur op locatie in Voorhout, bij huisartsenpraktijk Hooghkamer.

Oneven weken > Dinsdagochtend en donderdagochtend online spreekuur via beveiligd beeldbellen (met WeSeeDo). Dinsdagmiddag en vrijdagochtend spreekuur op locatie in Voorhout, bij huisartsenpraktijk Hooghkamer.

Neem gerust contact op.
We vinden vast een geschikt moment voor een goed gesprek!

Live spreekuur:
In Huisartsenpraktijk Hooghkamer – Vivaldipark 1c, 2216 EA Voorhout

Online spreekuur

Via beveiligd beeldbellen. Compleat Coaching werkt met WeSeeDo.

Hiervoor hoef je niets te downloaden. Je krijgt vlak voor de online afspraak een inloglink gemaild. Klik deze aan en geef toestemming voor gebruik van microfoon en camera.

Vervolgens kom je in een digitale wachtruimte terecht en wordt je vanzelf ‘binnengeroepen’. NB: een vaste internetverbinding of stabiele wifi dragen bij aan een prettig contact.

Wanneer je een afspraak wilt inplannen kan je dat doen door mij te e-mailen, het bovenstaande contactformulier te gebruiken of te bellen.

Ben ik niet in de gelegenheid om op te nemen? Spreek gerust een bericht in of stuur een email; ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

T: 06 – 14 89 20 87

@: info@compleat-coaching.nl

Bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Compleat Coaching werkt met trajecten en losse sessies. Klik hier voor meer informatie.

AGB persoonlijk       24-001406

AGB praktijk               24-052458

KvK-nummer              67134270

Hier tref je de algemene en praktijk voorwaarden van Compleat Coaching.

Via deze link kan je de Privacyverklaring lezen.Heb je een klacht, probleem of loop je ergens tegen aan? Is je iets niet geheel duidelijk? Probeer dit eerst direct met mij te bespreken.

Indien jij en de professional er niet uit komen, dan kan je jouw klacht of probleem voorleggen aan de klachtencommissie.

Klachtenloket Paramedici
www.klachtenloketparamedici.nl
info@klachtenloketparamedici.nl
030 – 310 09 29

Ontvang nu het Compleat eBook Pakket GRATIS!

Bij inschrijving op de nieuwsbrief ontvang je de eBooks In 3 stappen Loskomen van Frustraties, De Buikpijn Checklist en de Gesprekshulp bij Werk en Buikklachten direct in je mailbox.

Compleat ebook pakket