Tarieven

Gratis intakegesprek

Vrijblijvend kennismaken met Compleat Coaching? Het eerste half uur is altijd gratis. In deze tijd kunt u kennis maken met mijn werkwijze en een gevoel krijgen of de klik  er is, die van belang is om u veilig en vrij bij mij te voelen. We bespreken de hulpvraag die leidend is voor de begeleiding. Indien aanwezig bespreken we de verwijsbrief van de (huis)arts.

U kunt ook bij mij terecht zonder verwijsbrief. In het intakegesprek zal ik in dat geval een screening afnemen, om te bepalen of het veilig is om de begeleiding aan te gaan.

Ik zal tijdens het intakegesprek een indicatie geven van het aantal benodigde consulten, zodat  u weet waar u aan toe bent. Mocht gedurende het traject de hulpvraag veranderen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Mijn begeleiding en advies past zich aan uw wensen aan.

Tarieven per 1-1-2019

Intakegesprek (30 minuten) GRATIS
Eerste consult (ca. 60-90 minuten) €  22,- per kwartier
Vervolgconsult (ca. 30-75 minuten) € 17,50 per kwartier
Telefonisch of Skype consult (ca. 15-30 minuten) € 17,50 per kwartier
Wandelcoaching (ca. 60 minuten) € 17,50 per kwartier
Uitgebreide voedingsberekening € 35,-
 
Kilometervergoeding 0 t/m ≤ 10 km rond Lisse Gratis
Kilometervergoeding 11 t/m 15 km rond Lisse € 10,-
Kilometervergoeding 16 t/m 20 km rond Lisse € 15,-
Kilometervergoeding > 20 km rond Lisse In overleg
 
Balans-traject  van 6 maanden (totale waarde van €460,-). U krijgt:

  • Intakegesprek van 30 minuten
  • Eerste consult van 60-75 minuten
  • 5x Vervolgconsult van 45-60 minuten (incl. optie wandelcoaching)
€ 399,- (€14,77 per kwartier)

Bovenstaande tarieven zijn inclusief administratie (denk aan bijv. rapportages aan de arts en consultverwerking).
De aangegeven tijd is een indicatie voor de duur van de afspraak.
De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Vergoeding?

U heeft de keuze gemaakt dat u het waard bent om in uzelf en uw gezondheid te investeren.  Heel goed! Dit is de eerste stap naar uw gewenste resultaat. En hoe fijn is het dat de zorgverzekeraar een gedeelte van de behandeling vergoedt! In  de basisverzekering heeft u recht op 3 uur dieetbegeleiding. Compleat Coaching werkt contractvrij.  Bij een contractvrije diëtist krijgt u 80-50% vergoed van die eerste 3 uur. Let op: dieetbegeleiding valt onder het eigen risico (met uitzondering van kinderen tot 18 jaar). Bent u aanvullend verzekerd voor dieetbegeleiding, dan krijgt u meer uren vergoed. Check de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering voor de vergoeding van dieetbegeleiding bij een contractvrije diëtist.

Compleat Coaching werkt bewust contractvrij. Zorgverzekeraars willen te veel het verloop van de begeleiding bepalen, wat de kwaliteit van de zorg benadeeld. Zorg op maat is waar ik voor sta. Daarnaast heeft u bij Compleat Coaching meer zicht op de kosten. U krijgt geen onverwachte rekeningen, omdat de verzekeraar wellicht toch niet alle kosten vergoedt. Bovendien is uw privacy meer gewaarborgd. Zorgverzekeraars mogen bij gecontracteerde zorg inzage hebben in zorgdossiers. Door geen contract te sluiten, hebben zij geen recht op inzage in uw dossier en wordt uw privacy bewaard.

U kunt bij Compleat Coaching ook terecht zonder verwijsbrief van de (huis)arts. Let er hierbij wel op dat veel zorgverzekeraars de dieetbegeleiding dan niet vergoeden. Check van te voren de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Wellicht kunt u alsnog een verwijsbrief bij uw (huis)arts vragen. U kunt dan bij uw (huis)arts aangeven dat Compleat Coaching is aangesloten bij ZorgDomein. De verwijzing wordt dan digitaal beveiligd naar mij verstuurd.

Compleat Coaching Zakelijk

Compleat Coaching Zakelijk biedt begeleiding aan in de vorm van een traject of in losse sessies. Wilt u meer informatie over wat Compleat Coaching Zakelijk voor uw organisatie kan betekenen en wat de tarieven zijn? Neem dan contact op via info@compleat-coaching.nl of bel op werkdagen naar 06-14 89 20 87.