Tarieven

Gratis kennismakgins-intake

Vrijblijvend kennismaken met Compleat Coaching? Het eerste half uur is altijd gratis. In deze tijd maak je kennis met mijn werkwijze en kan je een gevoel krijgen of de klik er is, die van belang is om je veilig en vrij bij mij te voelen. We bespreken de hulpvraag die leidend is voor de begeleiding. Indien aanwezig bespreken we de verwijsbrief van de (huis)arts.

Je kan ook bij mij terecht zonder verwijsbrief. In het intakegesprek zal ik in dat geval een screening afnemen, om te bepalen of het veilig is om de begeleiding aan te gaan.

Ik zal tijdens het intakegesprek een indicatie geven van het aantal benodigde consulten, zodat je weet waar je aan toe bent. Mocht gedurende het traject de hulpvraag veranderen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Mijn begeleiding en advies past zich aan jouw wensen aan.

Coachingstrajecten

Bij Compleat Coaching kan je losse consulten boeken. Een meer voordelige keus zijn echter onderstaande trajecten. Tijdens de gratis kennismakings-intake bekijken we samen welke optie het best bij jou past.

Coeliakie Start-traject
Vind je weg in het glutenvrije leven. Hoe start je met het glutenvrije dieet, hoe maak je een gezonde en smakelijke glutenvrije maaltijd, wat vertel je je
omgeving. Een kleine greep uit de onderwerpen die aanbod komen.
Het traject omvat:
· Vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten
· Eerste consult van 60-75 minuten
· 3 x Vervolgconsult van 45-60 minuten (incl. optie wandelcoaching)
Investering: € 297,50 (ipv € 322,50)

Darm Balans-traject (6 maanden)
Je loopt al lange tijd met darmklachten rond. De dokter kan niets vinden, dus krijg je te horen dat je een prikkelbare darm hebt. Mooi… Maar wat nu? In dit traject ontdek je in 6 maanden welke voedingsmiddelen én andere triggers bij jou darmklachten kunnen geven. En daarnaast gaan we ook op zoek naar hetgeen jou juist zou helpen: welke voeding is dan wel geschikt, hoe vind je rust en ontspanning etc. Kortom: we gaan aan de slag met het gehele plaatje.
Het traject omvat:
· Vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten
· Eerste consult van 60-75 minuten
· 5 x Vervolgconsult van 45-60 minuten (incl. optie wandelcoaching)
Investering: € 435,- (ipv € 462,50)

Op Weg-traject (3 maanden)
Je bent je er bewust van dat het tijd is voor verandering. En je hebt al een
aantal keuzes gemaakt. Maar hoe vind je de weg naar balans? In 3 maanden begeleid ik je in het vinden van jouw eigen pad, die leid naar jouw doelen.
Het traject omvat:
· Vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten
· Eerste consult van 60-75 minuten
· 3 x Vervolgconsult van 45-60 minuten (incl. optie wandelcoaching)
Investering: € 297,50 (ipv € 322,50)

Compleat Balans-traject (6 maanden)
Je bent de weg even kwijt. Er is in de loop der tijd te veel op je pad gekomen
en nu zie je door de bomen het bos niet meer. Vind tijdens dit traject het
balans weer terug. In 6 maanden gaan we samen op zoek naar triggers en hulpbronnen om het balans terug te vinden en weer vol vertrouwen in het leven te staan.
Het traject omvat:
· Vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten
· Eerste consult van 60-75 minuten
· 5 x Vervolgconsult van 45-60 minuten (incl. optie wandelcoaching)
Investering: € 435,- (ipv € 462,50)

Tarieven 

Vrijblijvend kennismakings-intake (30 minuten) GRATIS
Eerste consult (ca. 60-90 minuten*) € 22,50 per kwartier
Vervolgconsult (ca. 30-75 minuten*) € 17,50 per kwartier
Telefonisch of E-consult (ca. 15-45 minuten*) € 17,50 per kwartier
Wandelcoaching (ca. 60 minuten*) € 17,50 per kwartier
 
Tarieven Kilometervergoeding bij huisbezoeken
Kilometervergoeding 0 t/m < 10 km rond Lisse Gratis
Kilometervergoeding 10 t/m 15 km rond Lisse € 10,-
Kilometervergoeding 16 t/m 20 km rond Lisse € 15,-
Kilometervergoeding > 20 km rond Lisse In overleg

Bovenstaande tarieven zijn inclusief administratie (denk aan bijv. rapportages aan de arts en consultverwerking).
De aangegeven tijd is een indicatie voor de duur van de afspraak.
De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Vergoeding?

Je hebt de keuze gemaakt dat jij het waard bent om in jezelf en jouw gezondheid te investeren. Heel goed! Dit is de eerste stap naar jouw gewenste resultaat. En hoe fijn is het dat de zorgverzekeraar een gedeelte van de behandeling vergoedt! In  de basisverzekering heb je recht op 3 uur dieetbegeleiding. Compleat Coaching werkt contractvrij.  Bij een contractvrije diëtist krijgt u 80-50% vergoed van die eerste 3 uur. Let op: dieetbegeleiding valt onder het eigen risico (met uitzondering van kinderen tot 18 jaar). Ben je aanvullend verzekerd voor dieetbegeleiding, dan krijg je meer uren vergoed. Check de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering voor de vergoeding van dieetbegeleiding bij een contractvrije diëtist.

Compleat Coaching werkt bewust contractvrij. Zorgverzekeraars willen te veel het verloop van de begeleiding bepalen, wat de kwaliteit van de zorg benadeeld. Zorg op maat is waar ik voor sta. Daarnaast heb je bij Compleat Coaching meer zicht op de kosten. Je krijgt geen onverwachte rekeningen, omdat de verzekeraar wellicht toch besluit niet alle kosten te vergoeden. Bovendien is jouw privacy meer gewaarborgd. Zorgverzekeraars mogen bij gecontracteerde zorg inzage hebben in zorgdossiers. Door geen contract te sluiten, hebben zij geen recht op inzage in jouw dossier en wordt je privacy bewaard.

Je kan bij Compleat Coaching ook terecht zonder verwijsbrief van de (huis)arts. Let er hierbij wel op dat veel zorgverzekeraars de dieetbegeleiding dan niet vergoeden. Check van te voren de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering. Wellicht kan je alsnog een verwijsbrief bij jouw (huis)arts vragen. Je kan dan bij de (huis)arts aangeven dat Compleat Coaching is aangesloten bij ZorgDomein. De verwijzing wordt dan digitaal beveiligd naar mij verstuurd.

Compleat Coaching Zakelijk

Compleat Coaching Zakelijk biedt begeleiding aan in de vorm van een traject of in losse sessies. Wil je meer informatie over wat Compleat Coaching Zakelijk voor uw organisatie kan betekenen en wat de tarieven zijn? Neem dan contact op via info@compleat-coaching.nl of bel op werkdagen naar 06-14 89 20 87.