Reviews

Ervaringen van anderen
Gezondheidscoach

 

"Bianca Hermans geeft geduldig en duidelijk uitleg en heeft een goed luisterend oor. Toont veel begrip voor mijn situatie en kan zo goed doorvragen, zodat je jezelf beter kan begrijpen. Zij heeft mij veel inzicht gegeven op mijn kwaliteiten en mijn valkuilen. Ik ben deze coach meer dan dankbaar voor de gesprekken en adviezen!"

GezondheidscoachCompleat Coaching is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

"Bianca weet als ervaringsdeskundige en gezondheidscoach zo ontzettend veel (over darmen en het lichaam) en is helder in haar informatie. Je krijgt een persoonlijk plan met doelen die je zelf opstelt, waar je samen mee aan de slag gaat! En ze prikt ook dwars door je heen, kan goed luisteren en laat je zeer nuttige oefeningen doen. Daarnaast is ze erg punctueel en nauwkeurig en komt ze professioneel over. Ze is daarom een super goede coach! Ik zou het iedereen aanraden om Bianca als coach te nemen, omdat het nogal een grote verandering in je leven is als je ineens glutenvrij moet eten. Er komt nogal wat bij kijken en zij kan je goed op weg helpen. Ik heb er in ieder geval heel veel aan gehad en ben haar super dankbaar!”

"Op het moment dat bleek dat ik Coeliakie heb, wist ik absoluut niet waar ik moest beginnen met het glutenvrije dieet. Er staat té veel informatie op internet en daardoor maakte ik mezelf helemaal gek. Daarnaast moest ik mijn leven ineens totaal omgooien; waar ik normaal alles at en dronk, moest ik nu ineens etiketten gaan lezen en opletten wat ik naar binnen stopte. Bovendien verergerden mijn klachten en ging het daarom ook mentaal slechter. Na 3/4 maanden aanmodderen, was het Bianca die mij ontzettend goed heeft geholpen als gezondheidscoach."

“Ik heb Bianca gevonden via haar website. Die sprak me aan. En dat bleek helemaal te kloppen met de praktijk (eigenlijk zelfs meer dan verwacht!) De naam ‘compleat’ coaching dekt de lading meer dan volledig. Het was voor mij een bijzonder prettige verrassing om te merken hoe "compleet" Bianca is in haar kennis en benadering als gezondheidscoach. Daarnaast hebben de diepgaande gesprekken voor mij ook grote waarde. Kortom: Bianca is iemand met veel kennis en ervaring. En daarnaast intuïtief erg sterk!”

“Bianca is een hele vriendelijke dame die goed naar je luistert en rustig advies geeft. We hebben samen van alles uitgetest om te kijken waar bij mij het probleem zat. Uiteindelijk hebben we op die manier kunnen vaststellen welke voeding voor mij belangrijk is om te vermijden of juist wel te eten. Het is fijn dat Bianca kijkt naar meerdere mogelijke oorzaken. Ook vond ik het fijn dat ze luistert naar hoe jij over dingen denkt. Zo werd het een goede samenwerking in plaats van dat er alleen maar gezegd wordt wat je moet doen (zoals bijv. bij een huisarts). Deze manier van werken vond ik heel fijn.”

“Dankzij de hulp van Bianca heb ik inzicht in wat ik wel en niet kan eten. Ze luisterde altijd aandachtig. Ze is goed bereikbaar en ik vond alles bij elkaar een prettig traject.”

“De diëtiste is een ontzettende aardige, rustige en begripvolle vrouw met heel veel kennis en ervaring. Goede uitleg over het FODMAPdieet en de begeleiding daarbij waren fantastisch.”

“Een hele prettige ervaring met Bianca. Als ervaringsdeskundige kon ze mij precies op de juiste manier op weg helpen met mijn nieuwe dieet. Ik heb met name de combinatie van coaching en dieet-tips erg weten te waarderen. Dank je wel!”

“Bianca is een fijne, rustige vrouw. Ze luistert goed en geeft daarbij tips en denkt goed mee met de situatie. Ook als ik tussendoor vragen of problemen had kon ik haar altijd contacten en kreeg snel antwoord. Ik heb de gesprekken met haar als gezondheidscoach als zeer prettig ervaren. Ik kan ook altijd weer bij haar terecht voor vragen.”

"Ik vond het onwijs leuk/prettig/fijn om dit samen met jou te doen. Je bent een fijn mens! De rust van jou was erg prettig voor mij en gezellige gesprekken waren het zeker. Nogmaals ontzettend bedankt!!!"

"Het was voor mij een hele fijne verrassing om te merken hoe compleet je bent ! Dit werk is iets waar je heel goed in bent. Oa omdat je je gevoelssprieten zo goed gebruikt . Maar je kennis is ook erg groot . Je bent wat mij betreft beslist meer waard vooral gezien de tarieven die andere zorgverleners hanteren versus de kwaliteit die ze leveren."

"Alles was altijd helemaal naar onze wensen. Chapeau voor Bianca Hermans wat betreft behandeling, vakkundigheid, klantgerichtheid en vriendelijkheid!!"

"Ik vond de gesprekken heel fijn. Ik heb er veel aan gehad en mijn zin van leven is erg veranderd dank zij jou. Je bent een prettig persoon, professioneel, rustig, luistert goed, betrouwbaar, hebt veel kennis en zo kan ik eigenlijk nog wel door gaan."

"Na 20 jaar eindelijk van mijn buikpijn af. Bedankt, Bianca!"

Ontvang nu het Compleat eBook Pakket GRATIS!

Bij inschrijving op de nieuwsbrief ontvang je de eBooks In 3 stappen Loskomen van Frustraties, De Buikpijn Checklist en de Gesprekshulp bij Werk en Buikklachten direct in je mailbox.

Compleat ebook pakket