Agenda

Naast 1-op-1 coaching geeft Compleat Coaching ook workshops, lezingen, trainingen en masterclasses. Hier zie je wat er de komende tijd op de agenda staat:

Wil jij op een relaxte manier serieus genomen worden met jouw dieet als je bij anderen eet? En je zelfverzekerd voelen met jouw glutenvrije dieet? En bijdragen aan het verspreiden van goede glutenvrije informatie? Zodat het dieet voor jou en anderen alleen maar makkelijker wordt?

Volg dan deze masterclass! Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, dan kun je op je laptop, tablet of telefoon live meekijken (en meedoen in de chat als je dat wilt!). De masterclass gaat volledig over hoe je jouw dieet en jezelf kunt accepteren en voor jezelf kunt opkomen. Met praktische tips over coeliakie en het glutenvrije dieet, maar vooral ook hoe jij je mooie zelf kunt zijn terwijl je anders eet dan anderen. 

Wanneer: 5 augustus 2020 om 19.30 uur
Duur: ca. 1,5-2 uur
Waar: Online
Kosten: € 49.99

Meer informatie? Aanmelden?
Meer informatie en aanmelden: https://glutenvrijedietist.nl/product/masterclass-zelfverzekerd-glutenvrij/

Online Workshop: JE EETGEDRAG ONDER DE LOEP. Wat bepaalt jouw voedingskeuzes?

Je hebt vandaag weer hard gewerkt, boodschappen gedaan, gekookt, keuken op geruimd, kids liggen eindelijk op bed. En nu… nu is het eindelijk tijd voor jou. Je maakt een lekker kopje thee en legt een pak koekjes op tafel voor jou en je partner. “Even een lekker koekje. Jij ook?” Oma zei altijd “je hebt twee handen, dus pak er maar 2”.

En dat doe jij ook. Geheel ongemerkt pak je er daarna weer twee. Samen geniet je van die ene leuke serie en tegen het eind van de serie graai je in een lege verpakking. Je baalt er onwijs van die gewoonte en de volgende dag laat je de koekjes bewust in de kast liggen. Maar een paar dagen later is het weer zo ver. En weer gaat het pak ongemerkt op. Hoe ga je hier ooit controle over krijgen?! Het gaat toch vanzelf?!

Tijdens deze workshop ga jij je eigen eetgedrag onder de loep nemen en ontdek je wat er achter jouw voedingskeuzes zit. Én maak je de eerst stap in het voorgoed veranderen van vervelende gewoontes.

Wanneer: 5 september 2020 om 10 uur
Duur: ca. 1-1,5 uur
Waar: online
Kosten: € 15

Meer informatie? Aanmelden?
Meer informatie en aanmelden: https://www.bewustbollenstreek.nl/agenda/workshop-cursus-training-lezing-evenement/9516/summer-school-bb-je-eetgedrag-onder-de-loep-wat-bepaalt-jouw-voedingskeuzes

Moeite met NEE zeggen?
Zet je anderen altijd op de eerste plaats?
Moe en geïrriteerd aan het eind van de dag?
Voel je je vaak onzeker?
Wil je hier eindelijk van af?

Dan is het nu tijd voor VERANDERING!

Trek je wandelschoenen aan en leer in de Amsterdamse Waterleiding Duinen bij de Zilk, hoe jij veilig je grens kan aan geven.
Wij geven je informatie over assertiviteit, houding, sociale interactie, psychologie en laten je ervaren wat werkt voor jou. Daarvoor gebruiken we krachtige oefeningen vanuit onze expertise als therapeut.

Je oefent alles in een afgestemde mix van theorie en praktijk. Alleen of in tweetallen in een kleine groep van maximaal 15 deelnemers, gebruikmakend van de rustgevende omgeving van bos en duinen.
Zeg nog één keer JA en wel tegen onze krachtige en effectieve training!

Wees er snel bij, want Vol = Vol.

Wanneer: 12 september 2020 om 10 uur
Duur: ca. 2 uur
Waar: Amsterdamse Waterleiding Duinen, ingang de Zilk
Kosten: € 17,50 (inclusief toegang AWD, koffie en thee)

Vragen? Aanmelden?
Neem dan nu contact op met Kirsty van de Vijver of Bianca Hermans:
kirsty@praktijkeigenkracht.nl | 06-17734668
bianca@compleat-coaching.nl | 06-14892087