Agenda

Naast 1-op-1 coaching geeft Compleat Coaching ook workshops, lezingen, trainingen en masterclasses. Hier zie je wat er de komende tijd op de agenda staat:

5 augustus hebben Lisanne, de Glutenvrije Diëtist, en ik deze succesvolle masterclass met heel veel plezier gegeven. ER KOMT EEN VERVOLG! Dus houd deze pagina in de gaten!

Wil jij op een relaxte manier serieus genomen worden met jouw dieet als je bij anderen eet? En je zelfverzekerd voelen met jouw glutenvrije dieet? En bijdragen aan het verspreiden van goede glutenvrije informatie? Zodat het dieet voor jou en anderen alleen maar makkelijker wordt?

Volg dan deze masterclass! Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, dan kun je op je laptop, tablet of telefoon live meekijken (en meedoen in de chat als je dat wilt!). De masterclass gaat volledig over hoe je jouw dieet en jezelf kunt accepteren en voor jezelf kunt opkomen. Met praktische tips over coeliakie en het glutenvrije dieet, maar vooral ook hoe jij je mooie zelf kunt zijn terwijl je anders eet dan anderen. 

Wanneer: 5 augustus 2020 om 19.30 uur
Duur: ca. 1,5-2 uur
Waar: Online
Kosten: € 49.99

Meer informatie? Aanmelden?
Meer informatie en aanmelden: https://glutenvrijedietist.nl/product/masterclass-zelfverzekerd-glutenvrij/