Eetgedragstherapeut

Bewust in balans
BiancaHermans-Eetgedragstherapeut-CoeliakieCoach-MentalCoach-OVeRmethode

Wat is jouw valkuil?

Je doet keihard je best een gezonde leefstijl vol te houden; je probeert voldoende te sporten, je haalt gezonde producten in huis en je maakt tijd om te ontspannen. Maar het lijkt niet voldoende…

Elke keer weer dezelfde valkuil. Door drukte vergeet je als eerst tijd voor jezelf te maken. Vervolgens schiet het sporten er bij in. Steeds vaker staat een kant-en-klaar maaltijd op tafel. Maar je baalt nog het meest van de hoeveelheid snoep en snacks die je weg werkt.

En wellicht is drukte niet een valkuil voor jou. Maar is stress, onregelmatigheid, afwijzing of noem maar op, dat wel. Hoe komt het nu dat je telkens weer in dezelfde valkuil terecht komt? Je wil zo graag gezonder leven!

Eetgedragstherapeut

Als eetgedragstherapeut help ik je op weg naar nieuwe inzichten en vaardigheden, waardoor jij deze keer anders om kan gaan met je valkuil(en). Een valkuil zal er altijd zijn; dat is menselijk, that’s life. Maar zodra jij er anders mee omgaat, dan verandert ook de uitkomst!

Met behulp van diverse oefeningen, mindfulness en goede gesprekken welke nieuwe inzichten geven. We gaan samen werken aan een nieuw balans, zodat je weer vol vertrouwen in het leven kan staan.

Werkwijze

Compleat Coaching biedt coachingstrajecten op maat. Geen ‘one size fits all’ – aanpak, maar helemaal aangepast op jouw doelen, situatie en mogelijkheden. Meer weten over mijn werkwijze? Lees dan verder over de OVeR methode.