Een zachter, liever en natuurlijker 2021?

Lief zijn voor jezelf
Picture of Bianca Hermans
Bianca Hermans

Gedragstherapeut | diëtist | mental coach

Net als voor iedereen, was 2020 voor mij ook een bijzonder jaar. Naast m’n werk moest ik ineens juf zijn. Iedereen werkt thuis en zit op elkaars lip. En dat is voor een hoog sensitief persoon als ik, best even slikken. Het heeft mij en mijn gezin ook geleerd om op een heel ander niveau te relativeren. We zijn zo dankbaar voor onze gezondheid, voor het feit dat we door kunnen werken en leren, dankbaar dat we nog wel lekker kunnen blijven wandelen, de natuur opzoeken. Ja, zelfs enorm dankbaar voor een goede internetverbinding!

Online…

Het heeft mij ook keuzes doen maken, waarvan ik precies een jaar geleden dacht dat ik het nog niet kon. Zoals online consulten voeren. En dan bedoel ik diepgaande, waardevolle coachgesprekken. De mogelijkheden van platforms zoals WeSeeDo hebben me echt verrast. Aandachtsoefeningen en hypnoses gaan online zelfs goed! Ook heb ik voor het eerst webinars gegeven; super spannend en vooral super leuk.

Dit alles gaf me het vertrouwen dat er buiten mijn comfortzone nog zoveel meer vaardigheden liggen en dat smaakte naar meer. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik mijn vaste baan heb opgezegd, zodat ik mij nu 100% kan richten op Compleat Coaching (naast mijn gezin natuurlijk en mijn nieuwe rol als ‘thuis-juf’). Het voelt als een nieuwe start en daar hoort een nieuwe jasje bij!

Ontwikkeling

Compleat Coaching is 4 jaar geleden gestart als diëtistenpraktijk die een combinatie levert van dieetadvies en coaching. De bedoeling was om te groeien naar een praktijk waar je middels mental coaching en gedragstherapie kan werken aan je eetgedrag. Want daar ligt mijn passie écht. Voeding vind ik heel interessant en belangrijk, maar gedrag en overtuigingen rond voeding vind ik nog veel interessanter. En in mijn ogen is dat ook dé weg die je hebt te bewandelen als je weer ontspannen met voeding wil omgaan en meer in balans wil komen. Want wat moet je met een hamer als je niet weet hoe je het moet gebruiken? (Gelukkig ben ik aardig handig.)

Nu, na veel ervaring en mooie opleidingen, is het zo ver. Compleat Coaching ís de praktijk voor (eet)gedragstherapie en mental coaching, in combinatie met gespecialiseerd dieetadvies. En daarom dus een nieuw logo en een mooie nieuwe website; zachter, liever, natuurlijker. Want in elke traject die leidt naar meer balans, komen deze punten altijd naar voren: zacht en lief zijn voor jezelf, en dichter bij jezelf komen.

OVeR methode

Met behulp van al die kennis en ervaring heb ik een eigen methode ontwikkeld; de OVeR methode. Een methode die zich helemaal aanpast op wat jij nodig hebt (dus geen standaard methode), gericht op gedrag en voeding. Dus voer jij elke dag een strijd voert met eten? Omdat je coeliakie hebt en struggled met het glutenvrije leven? Of omdat je PDS hebt en geen controle hebt op je buikklachten? Of omdat je de grip op je eetgedrag en gewicht kwijt bent? En is je grootste wens weer ontspannen met voeding omgaan? Dan kan je door deze combinatie aanpak eindelijk echt komen waar je wilt zijn en weer lief zijn voor jezelf.

Lief zijn voor jezelf

Wil jij 2021 ook zachter en natuurlijker starten, en lief zijn voor jezelf? Kijk gerust eens op mijn website rond, lees meer over de OVeR methode, schrijf je in op mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn eBook In 3 stappen Accepteren en Loslaten. Of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingsintake. En ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

Interessant...

Ontvang nu het Compleat eBook Pakket GRATIS!

Bij inschrijving op de nieuwsbrief ontvang je de eBooks In 3 stappen Loskomen van Frustraties, De Buikpijn Checklist en de Gesprekshulp bij Werk en Buikklachten direct in je mailbox.

Compleat ebook pakket