Veranderingen

keuzes maken
Picture of Bianca Hermans
Bianca Hermans

Gedragstherapeut | diëtist | mental coach

Zou jij ook wel eens door een glazen bol willen kijken?

Ik kijk graag met mijn fotocamera door een glazen bol. Ik laat me graag verrassen door het beeld wat dan ontstaat. Heerlijk om alles eens vanuit een heel ander perspectief te bekijken.

Maar soms zou ik wel eens door een glazen bol de toekomst willen zien. Gewoon omdat ik me dan beter kan voorbereiden en keuzes maken makkelijk wordt. Dat zou een hoop stress schelen! Hoe is dat voor jou?

Onzekerheid

Natuurlijk weten we allemaal dat dat niet kan, maar sommige verandering kunnen rauw op je dak vallen. Neem nou dit bizarre jaar: de eerste corona-golf heeft ons echt verrast. Anders werken, kinderen thuis lesgeven, quarantaine, onzekerheid over de toekomst. Over de hele wereld laat COVID-19 een diepe impact achter. Ga maar eens bij jezelf na wat er allemaal sinds maart dit jaar in je leven is veranderd.

Omdenken

Maar het heeft ons ook leren ‘omdenken’. De teleurstelling was groot dat tijdens de tweede golf de maatregelen weer moesten verscherpen. Maar dit keer waren we iets meer voorbereid. We hadden het natuurlijk allemaal al een keer meegemaakt. En hopelijk zetten de dalende cijfers nu blijvend door.

Keuzes maken

Ook ik ben dit jaar meer gaan ‘omdenken’. Doordat ik mijn werk anders moest gaan uitvoeren, zijn er deuren opengegaan die ik eerst niet eens wist te vinden. En daarop ben ik nu verder aan het borduren.

Zo heb ik een belangrijke keuze gemaakt: het opzeggen van mijn vaste baan per 1 januari. Op dit moment werk ik ook nog voor een diëtistenpraktijk in Katwijk. Maar het is tijd om daar te gaan stoppen, het stokje over te dragen en mij 100% op het ondernemerschap te gaan richten. Ik bruis van de ideeën en daar kan ik straks meer tijd en energie in gaan steken. Helemaal zin in!

Veranderingen op komst

Het eerste waarin jullie dat gaan merken is een nieuw aantrekkelijk logo en een nieuwe, frisse (vooral overzichtelijke) website. Op dit moment wordt daar achter de schermen al hard aan gewerkt. 

Ik bruis van de ideeën en het liefst ga ik er direct mee aan de slag; online workshops, masterclasses etc. Maar aangezien kwaliteit bij mij bovenaan de agenda staat, zet ik ze nog heel even in de ijskast. Mijn ouders zeggen altijd: “Wat in het vat zit, verzuurt niet”.

Mijn focus ligt nu op het vernieuwen van de website en het logo. En intussen blijf ik natuurlijk doorgaan met (en genieten van) de 1-op-1 coaching. En dat doe ik graag goed, met volle aandacht.

Maar houd de agenda en mijn nieuwsbrief in de gaten, want er gaan in het nieuwe jaar leuke, inspirerende (gratis!) online workshops aankomen!

Mijn huidige website nog steeds in de lucht. Maar binnenkort gaat hij in onderhoud. Heb je vragen of wil je even sparren over de behandelmogelijkheden en het coachingstraject, mail me dan op info@compleat-coaching.nl of bel naar 06 – 14 89 20 87.


Ook als je het gevoel hebt dat je overmant wordt door alle veranderingen of als je wilt leren keuzes maken; neem gerust contact met me op!

Interessant...

Ontvang nu het Compleat eBook Pakket GRATIS!

Bij inschrijving op de nieuwsbrief ontvang je de eBooks In 3 stappen Loskomen van Frustraties, De Buikpijn Checklist en de Gesprekshulp bij Werk en Buikklachten direct in je mailbox.

Compleat ebook pakket